Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Vježbom do savršenstva

Danas ćemo ka šta pažljivi čitatelji znaju vježbat bit pametan.

Vrlo je važno bit pažljivi čitatelj, to je osnovni uvjet za bit pametan, oni šta samo poseru komentar, ne bi li prama staron blogerskon užanci ja tebi ti meni, i oni dobili koji, nikako ne mogu postat pametni, njima je mukte vježbat.

Inače vrlo je važno vježbat bit pametan, masu važnije nego vježbat bit lip, evo recimo, neke blogerice bi unatoč tomu šta in nikakava vježba nemore pomoć da budu lipe, kad bi vježbale bit pametne, mogle nać sebi nekoga i ne bi morale spavat sa pasin.

Ali avaj nesrića nikad ne dolazi sama, sve je to uzročno posljedično povezano, pa onda te blogerice sa velikin zubiman šta su gadne, misto da vježbaju pa da baren budu pametne, one se pritvoru u manite luđakinje šta skaču okolo ka manite luđakinje, i plašu pošten svit šta svojon pojavon, šta nedostatkom pameti.

S druge strane recimo one blogerice šta su pametne, ili one šta su lipe, ili one šta su lipe i pametne, one pišu najlipše priče, pisme, slikaju najlipše slike, kuvaju najbolju spizu, peku najlipše kolače, pišu najlipše dnevnike, javljaju se na natječaje, uzgajaju biljke, udaju se za Domenica i sve te druge lipe stvari.

Naravno da te lipe i pametne blogerice ne spavaju sa pasin, evo recimo najlipša top blogerica, i najpametnija spavaju sa mnom, a ka šta dobro znamo ja nisan pas nego Niprija.

Ajmo sad krenit s vježbanjem.

Vježbanje će se odvijat po principu ko tebe gongom ti njega mantrom.

Daklen oni koji su pametni mogli su i sami zaključit, da Vježbom rukovodi O da radosti, ona pukne u Gong a onda neko od vježbača i vježbačica vikne, ja nikada neću bit Vlatka pokos, a onda svi viču ja nikada neću bit Vlatka Pokos, onda O da radosti opet pukne u Gong, pa neko iz mnoštva vježbača i vježbačica vikne, bolje majke nego cajke, onda svi viknu bolje majke nego cajke, pa onda neko drugi vikne bolje u pičku materinu nego u žikino kolo, pa svi viknu bolje u pičku materinu nego u žikino kolo

Dakle zaključili ste i sami da osim vježbanja kako bit pametan ova vježba ima i glazbeno edukativni karakter, Vježbom protiv glazbenog neukusa.

Važno je prigodom vježbanja pazit i na autfit, koja lipa rič, autfit.

Pošto vježbamo pamet a ne guzicu, moremo bit obučeni ka moja prijateljica Sarah be kad bosa pleše po travi.

Naravno da se taj autfit odnosi samo na ženske, svaki oni ko ima imalo pameti zna da ne bi bilo normalno da El kumpanjo pleše bos po travi u širokon vešti, sa cvićen u kosi, ili nedaj Bože da ima crvenu svilenu veštu na golo tilo, ka šta su imale Ana i Marija ono jedanput, svi znamo da bi to bilo nenormalno, zato će muški bit šlape bermude i majicu kratki rukava.

Kad završimo s vježbon, slikavat ćemo se za iskaznice za vježbaonicu, pri tom ćemo pazit da nan slike ne izgledaju ka da imamo onu pareznu šta sikira Staru tetu, jer kad je Stara teta nasikirana onda piše komentare od dva metra, šta onda uznemiri Annaboni, jer ona onda misli da nju napada, jer ona uvik misli da nju neko napada, iako ne spava sa pason nego sa mužon likaron.

Dakle na slikama se ne smite kreveljit ka da ste ebete, nego morate imat pogled u daljinu negdi iznad glave od fotografa, ka da u nešto gledate a ne ka da blejite bez veze.

Post je objavljen 12.05.2018. u 10:20 sati.