Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luonnotar2

Marketing

Waldenbuch

Puno obaveza, neke važne stvari koje me čekaju u narednom periodu, lijepo vrijeme koje unatoč tome mami van i iznenadna mogućnost odlaska na jednu od preskočenih destinacija, tj. planiranje dugoočekivanog putovanja... To kao rezultat nosi malu borbu s vremenom i činjenicu da nemam previše prostora za postove. Tako da sam vas vodim u Waldenbuch...



...u kratku, ali slatku (doslovno mislim!!) šetnju:) O čemu se radi? Stižemo u kuću poznate čokoladice i priče o Ritter Sport-u :)



U ovom malom gradiću, koji je od Stuttgarta udaljen oko 16km, nalazi se tvornica, muzej, izložbeni prostor te trgovina Ritter Sporta. Alfred Ritter i njegova supruga Clara ovu su priču započeli davne 1912. godine, a čokolada je prvotno nosila ime Alrika prema njezinu tvorcu.



1930. nastaje kompleks u Waldenbuchu, a 1932. na Clarin prijedlog kreće priča o Ritter Sport-u kakvog danas znamo.



Iskreno, dok ne dođem na ovakva mjesta zaista gotovo ni ne razmišljam kolika se povijest krije iza pojedinog proizvoda.



Zato ovakve šetnje znaju biti zanimljive. Ovdje možete vidjeti cijeli povijesni pregled i pročitati korisne informacije koje rezultiraju ovom finom čokoladicom, koju danas na tržištu možete naći u više od 30 okusa te još različitim prigodnim izdanjima.



Osim toga, možete saznati više o samom procesu proizvodnje i ključnim sastojcima...





...kao i što možete pozvati ovaj Ritterov kamiončić. Oduševila me ideja: u onih 5 limenih prostora su smještene male čokoladice koje ispadaju po slučaju. Kada pozovete, iz garaže (na kojoj su leptiri:)) izlazi kamiončić i vozi vam čokoladicu besplatno. Ne trebam ni pričati da su klinci u redu stajali nepomično i klikali do iznemoglosti tako da smo odustali od čekanja i svoje čokolade ipak kupili dolje u trgovini (nisam ju slikala, ali dio ponude je daleko povoljniji nego u trgovinama...postoje i lom i probna pakiranja itd.)



Nadam se da vam je nedjelja sada još malo slađa :)



Post je objavljen 06.05.2018. u 18:48 sati.