Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

* vam *



HrWattska anemija


Agrokor je proveo kršenje embarga nametnut Rusiji zbog pripajanja Krima. Zbog uplitanja u rat u Ukrajini. Zbog rušenja Malezijskog aviona. (Zbog trovanja bivših pripadnika tajnih službi prebjeglih na Zapad ...)

Hrvatska politička kamarila, nesposobna obavljati servisnu ulogu domaćem stanovništvu, plaćeni ruskim novcima provode politička zastranjivanja (sudjelovanja u međunarodnim zavjerama i nepoštivanju međunarodnih pravnih normi).

Titova era besrama

Tito nas je iznajmljivao sovjetima. Vezati privredu i vojsku za sovjetski blok. militantnu diktaturu koja je raseljavala i preseljavala stanovništvo na kontinentima (Europa, Azija), poigravanje je s opstankom (koji je trajalo tisućljeće). U vrijeme civilizacijskoga jamčenja samobitnosti, pristati na rusko trgovinsko razaranje i raseljavanje je tragedija eonskih razmjera.

Za titove ere odricali smo se djedovine, vjere, tradicije, nacije, jezika, kulture, vlasništva, povijesti, ... civilizacijske pripadnosti i biološke opstojnosti.
Svi koji pretakanje jedne civilizacije u anticivilizaciju (militantnu diktaturu) smatraju humanizmom su humano degenerirani.
Slom Sovjetskog saveza i prakse sovjetske vrhuške prirodnim bogatstvima sibirskih naroda potplaćivati jugoslavenčine (debilčine) i kretene koji nisu sposobni razabrati nakanu iste vrhuške rastočiti bogatstvo ovdašnjeg naroda u korist neke treće žive sile (zapravo raseliti i biološki uništiti postojeće stanovništvo) pružio je nadu u razračun s takvom politikom.
Nije dugo trajalo, vratila se anemična (partizansko-orjunaška četničko-komunistička) podjarmljena i priglupa politička kamarila koja preko suradnje s Rusima nastavlja rastakanje jednog priznatog i povijesnog naroda. Hrvata i njihova povijesnog teritorija (do predrađa Moskve).
Vrijeme je za invaziju na Rusiju.
Hrvatska je do Urala. Iza su prijateljski (raseljeni) sibirski narodi.
Domaću političku kamarilu treba razvlastiti, ruske diplomate protjerati (samo ne na Novaja Zemlju). Hrvatsku vratiti mukotrpnom radu za opstanak i boljitak.
Zaustavimo kamarilu koja rastače i rasprodaje Hrvatsku. Kome su Rusi pomogli? Koga su uzdigli? Sve su preselili ili pobili!

Hrvatska do Urala!

(Jedina zaštita od ruskog divljaštva su USA i NATO, žIvi zId (plača) zahtijeva izlazak iz EU i NATO saveza, kako bi Rusi mogli preseliti još nešto sabranih i otpornih Hrvata. )

Tekst je ironično-sarkastičnog karaktera i nije odraz autorovih životnih stajališta. Ovo je razmatranje uzročno posljedičnih veza koje odavno ne tražimo, jer se neozbiljno odnosimo prema vlastitom životu, vlastitoj obitelji, vlastitom rodu, vlastitom narodu, vlastitoj naciji, vlastitoj državi, vlastitoj kulturi, vlastitoj civilizaciji. (Dao bog pa se zagrcali s ruskom narančom ...)

Ususret obljetnici blaiburške tragedije, ususret tragediji koju neće imati tko obilježavati.






Post je objavljen 05.05.2018. u 17:01 sati.