Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kamena sa ramena

Kaže naš kolega, inače istaknuti antifašista, kojeg nećemo imentovat jer bi onda uvriježenu pojavu sveli na incident, kod kolegice Annaboni, komentirajući vojvodu Šešelja

Tko je od vas bez grijeha neka prvi baci kamen

Pa da vidimo ko ima pravo bacit kamen

Trebate odgovorit na slijedeći upitnik, kamenje povoljno dobijete od kolege Domenica.

Za koliko ste ubijenih Srba odgovorni.
Za koliko ste prognanih Srba odgovorni.
Koliko ste dana ratovali po Srbiji.
Jeste li zagovarali otcjepljenje Vojvodine ili bilo kojeg dijela Srbije.
Jeste li po Srbiji držali govore i huškali sunarodnjake protiv njihovih sugrađana.
jeste li pripadnici fašističke organizacije

Ako nemate ni jedan bod možete bacit kamen.

Nije li dirljivo kako i najveći antifašisti pronađu razumijevanje za četnike.

Dakle moremo zaključit da su naši antifašisti vjerodostojni ko vitez Reiner, veliki katolik i čuvar Isusova groba, koji je nedavno u saboru glasa da muškarac koji se osjeća kao žena more bit žena, i jebat se u guzicu.

Inače ne znam jeste li vidili najnovije istraživanje o veličini penisova, to je ono što neki od vas odavno nisu vidili, i ono šta neki od vas imaju ali vam ničemu ne služi.

Da bi utješila tehničare, znanstvena zajednica je objedinila gomilu istraživanja o veličini penisova, koja kako žene kažu nije važna, i koja po najnovijim saznanjima iznosi oko 13 centimetara u prosjeku i to kad je penis spreman na akciju ko vitez Reiner.

Dakle kao i bezbroj puta do sada znanstveniki su očito mirili penise u okviru znanstvene zajednice zato rezultati i jesu tako porazni, ko zna kaki bi bili da su išli mirit na baušteli.

Inače najnovije u političkom životu u domaji je to, da Bero u zemlji čudesa pomaže svom koalicijskom partneru Andreju da prevlada anemiju, pa sprema zahtjev za izmjenu Vatikanskih ugovora, za koje zna da se neće revidirat, kao što ih ni on ne bi revidirao, i neće ako ne daj Bože nekad bude na vlasti, ali barem može zatalasat malo i dat priliku anemičnom dezerteru priliku da povrati popularnost kod dijela birača koje je izgubio ratifikacijom istanbulske neviste.

Bero je natprosječno glup političar, ali ono nešto starih vukova koji su ostali u partiji, znaju da lijevo krilo partije opstaje samo zahvaljujući desnom krilu partije, padne li jedno past će oba, pa će razdragani hrvatski puk moć vikat Oba su pala hosana u visini.

U međuvremenu odmaramo i dalje, uz stari blogerski poklič.

Ne bu mene niko grizel :))

Post je objavljen 20.04.2018. u 11:05 sati.