Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

PUT PREMA SNU


Image and video hosting by TinyPic
slika: digital art

Na granici tame i svjetla… zid…zid tišine…iz dnevnog svjetla ušetala sam u ovu noć, jasnu prohladnu siječanjsku noć, dok je glazba zarotirala nebeska tijela, da me odvedu prema temeljima dublje noći.

Noći za san…izgubila sam neke glasove iz sebe…kiše su pale, natopile su i dušu i Zemlju, a u arterijama romore valovi skrivenih osjećaja, toliko skrivenih da mi se čitaju na licu.

Je li moguće iz zlatne posude nasuti čistu bistru vodu i prepoznati u tom odrazu svoje lice?

Na granici tame i dana, zid... zid tišine…temelji, koji se polako talože za ovu noć sna, još uvijek prate pravocrtnu glazbu rotirajući nebeska tijela.

Neću povući Mjesec u vodu…želim gledati njegov odraz na nebu, a kapi što postaju biseri na licu zaiskrile su i u mom srcu.


napisano 2010. | objavljeno na portalu Magicus i na blogu, a iz 4. zbirke
"PLESAČ NA ŽICI"


22.1.2011.
https://www.magicus.info/ostalo/poezija/put-prema-snu-2


5.7.2013. na blogu
https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul/2013/07/1631670327/put-prema-snu.2.html



http://www.digitalne-knjige.com/varga4.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-7889-53-1 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

ovdje se vidi, da je još prije 23.1.2011. moja knjiga "SJENA DUŠE" poslana za pisanje recenzije tadašnjoj recenzentici iste, tadašnjoj @sretan trenutak, poznatijoj kao @Dinaja



Post je objavljen 11.04.2018. u 10:02 sati.