Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bartimejcroata

Marketing

NJONJO SABORSKI ANTIZASTUPNICI

Gledam večeras na HTV drugarice iz HDZ udruge žena- Katarina ko fol Zrinski- kako se nešto pričaju o Istanbulskoj. Sve su nekako ukočene, nekako su pod stresom, moguće radi onih čudnih biskupa koji, vidi ti njih trijezne, ne podupiru konvenciju.

Sastala se i udruga žena iz SDPa -Đina Lolobriđida-. one su nekako vesele, jer će ih konvencija štitit od razularenih sdpejaca nesuzdržljivih muževa i ljubavnika.

Sastala se i udruga žena HNSa -Ćićolina- one su nekako,... eno ga zatamnilo ekran pa se ništa nije vidjelo.

Dobio sam uvodni govor od Njonje. Čudno mi započinje obraćanje saborskim antizastupnicima, kaže Njonjo:

Drugovi i udrugarice, danas je poviestni dan za srbe i hrvate i talijane i za njihove žene i đevojke. Danas ćemo usvoit tursku istanbulsku pa više nikad neće nekom drugu pasti napamet da prebije neku svoju udrugaricu. Ne samo da je neće prebit nego je neće ni istuć a bogme ni ubit. Dosta je bilo teških zlostavljanja. Neće se više ponoviti kao ono prije deset godina kad je jedan turčin drug NJ nabio na kolac svoju udrugaricu ženu Š. Toga u Istanbulu a ni u jurop neće više bit. Bit će 8 mart svaki uboga dan. Hrvati će napravit biznis sa crvenim karanfilima. Mi to moramo odmah, dok si reko plenki, počet sadit. Itd..................................................

Nadam se samo da neće Pupi zajapureno reagisat na ono 'u' ispred drugarica, i da neće Glavašević reć da se radi o seksizmu ili čak možda, ne do Bog i o mizoginiji.

PS. bio neki dan rođendan predsjedniku hnsa Vrdoljaku. Pitale ga žene iz hnsa hoće li mu kupit knjigu za rođendan, a on će- Nemojte knjigu, imam jednu kod kuće.-



Post je objavljen 11.04.2018. u 00:36 sati.