Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zupnik

Marketing

POVODOM ZABRANE KONCERTA MARKA PERKOVIĆA THOMPSONA U KOSTRENI

Da su mene poslušali hrvatski branitelji, koncert bi sigurno bio održan. Naime ja sam predložio da Thompson barem dva dana primi srpsko državljanstvo pa bi sigurno mogao bilo gdje u Hrvatskoj održavati koncerte.

Oni koji su izvršili agresiju na Hrvatsku mogu okupirati Brijune, mogu nastupati bilo gdje u Hrvatskoj svojim četnikovanjem, itd., ali Hrvatskim domoljubima to nije moguće.

U sklopu ove zabrane čiji je auktor načelnik Kostrene, Dražen Vranić, javio se je i predsjednik UABA-e Kostrene neki potpuno beznačajni Ljubomir Paškvan.

Njegove su izjave posebno uokvirene i istaknute u NL od četvrtka, 05. travnja 2018., str. 2. U svojem blebetanju taj čovječuljak krivotvori hrvatsku povijest, prešućuje činjenicu da upravo u Kostreni postoji jama BEZDAN u koju su njegovi ideološki istomišljenici poubijali i pobacali nekoliko stotina ljudi, među kojima i sušačkog župnika preč. gospodina Martina Bubnja.

No, najveću krivotvorinu je izrekao u tvrdnji da je ZA DOM SPREMNI ustaški pozdrav i da je (vjerojatno misli na Antu Pavelića!) poklonio okupatoru ISTRU, Rijeku...(nav. mjesto u NL). Drug paškvan prešućuje činjenicu da se u njegovim džepovima nalaze USTAŠKE KUNE, da Pavelić nije mogao Talijanima pokloniti ISTRU jer Istra tada nije niti bila u Hrvatskoj, itd. To njemu očito nije poznato. Vjerojatno mu također nije poznato da je gotovo do Domovinskog rata jama Bezdan bila pod stražom njegove JNA i da se nekoliko decenija toj jami nije moglo prići.

Dana 09. travnja 2018. (namjerno ne 10. travnja!), Franjo Jurčević, župnik
Post je objavljen 09.04.2018. u 20:12 sati.