Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Marginalne skupine

Kaže Becna Pusić, da marginalne skupine nikako ne bi smile uticat na reformu školstva.

Ne mogu se ne složit sa Becnom, marginalne skupine ne bi tribale uticat na ništa, prvenstveno marginalna skupina kojoj pripada Becna a koja po anketama ima 0,7 % potpore građana ne bi smila uticat na ništa.

Jednako tako ni marginalne skupine poput Hrasta ili HNS a i njima sličnih nikako ne bi smile uticat na bilo šta.

Recimo ovde kod nas na blogu se zna red, marginalne skupine ne utiču na ništa, još se i kolega blognjuz sa pravom i razlogom sprda s njima.
Iako je kolega blognjuz blagonaklon prema nekim sljedbenicima zločinačke ideologije, moramo mu odat priznanje da one glupe ne jebe dva posto.

Recimo šansa da glupani postanu Top Blogeri je ravna šansi da Ivana Kindl pobijedi Jacquesa Houdeka u brzopoteznom jedenju odojka, ma čak i manja recimo na nivou da u istoj disciplini pobijedi Anku Mrak Sataraš.

Na opće užasavanje sinova i kćeri naroda i narodnosti, i kolegice Annaboni, Rusi su prema Hrvatskoj reagirali nakon što smo prognali njihovog diplomata, što je stvarno notorna glupost, vrlo blago.
Dobri poznavatelji prilika kažu da je za to zaslužna predsjednica koju ruski predsjednik i diplomacija iznimno uvažavaju.

S druge strane saznali smo da je predsjednica ekstremna desničarka, i to od Associated pressa, naravno nismo saznali da je autor te tvrdnje stanoviti Dušan Stojanović, kao što je godinama hrvatsku reprezentaciju i navijače Uefi prijavljivao stanoviti Zoran Stevanović, čak i za homofobiju jer su navijači HNS nazivali pederima. Neko neupućen pomislio bi da ti Stojanovići i Stevanovići imaju neke nečasne namjere.

A sad Film Gremlini

Neki rođo kupi od nekog starog Kineza ćibu sa nekin debelin šišmišon s velikin očiman.
Onda se taj šišmiš smoči i uz njega počnu iskakat zločesti patuljci, bez vrata, ka ona blogerica koju je Annaboni upoznala.
Onda ti patuljci oće bit Top Blogeri i stalno radu neka sranja.
Na kraju i blog njuz sve potamani u kinu dok gledaju film.




Post je objavljen 05.04.2018. u 08:44 sati.