Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Niko kao Petar

Kolega bloger u Dontkrajformi Argentini, je odlučija postat žensko, tamo se ka i kod nas more postat žensko i zadržat pišu, pa je kolega zato šta žene idu pet godina ranije u penziju, odlučija pastat žensko i zove se Sergia.

Svi vi koji gledate HRT 3, inače jedini nacionalni TV kanal koji nije potpuno idiotiziran, vjerojatno ste se susreli s emisijom Peti dan.

To je emisija u kojoj liberalni i konzervativni intelektualci sučeljavaju stavove po raznim pitanjima, kroz emisiju je prošao velik broj intelektualaca, sučeljavanja su uglavnom korektna i u tolerantnom tonu, i ne remeti se ta liberalno konzervativna ravnoteža, koja je u ostatku medijskog prostora apsolutno opterećena ljevičarskim terorom.

U zadnjoj sezoni je dio ekipe Petog dana i Petar Tomev Mitrikeski, znanstvenik koji se bavi evolucijskom genetikom, inače Makedonac koji je doktorirao u Zagrebu i tu živi.

Ono što više od velikog znanja gospodina Mitrikeskog, fascinira je njegovo poštovanje i ljubav prema Hrvatskoj koja se osjeća iz svake njegove riječi.

Ne može se čovjek gladajući Petra ne zapitati zašto on može a neki drugi ne mogu, neki koji su rođeni u Hrvatskoj, kao i mnogi koji se nazivaju Hrvatima.

Proša je i Uskrs, skoro sve smo izili, ono šta nismo danas ćemo, na blogu je bilo zatišje, najaktivniji su bili ateisti, oni su se strgali čestitajući Uskrs međusobno i svima ostalima.

Prošlu noć san cilu noć s nekin čovikon kojega ne znan iz nekog kamiona istovara neke stolove, a onda smo bižali, ali neman pojma od koga ili čega, do pet uri ujutro san spava na rate, budio se i diza, iša pišat, pa pit, pa pišat, pa opet pit, pa opet pišat, a onda san zaspa ka top dok me nije probudija mobitel, kad san zamalo skočija do plafona.

Proliće je definitivno došlo, sad će se ženske Počet skidat i izazivat probleme u prometu, još malo pa će jagode pa trišnje pa lito.

Osim ateista bio je aktivan i naš primjer koji je katolik od one vrste, ka šta su komunisti bili članovi partije koji su se upisali u partiju da dobiju stan.

Kad se partija pritvorila u zajednicu oni šta oće dobit stan propala je i partija i država koja je bila u vlasništvu partije.

Obziron da je historia madre studiorum, i magistra vitae, tribali bi anemičnom i svih četrdeset ajduka, koji se nazivaju adeze, ponudit da budu ili katolici ili u partiji, jer lopovluk nepotizam, pseudomarksističke teorije, kao i propagiranje psihoseksualnih anomalija nemaju ama baš ništa s katolicima.

Evidentno je da smo se nakon turbulentnih desetljeća vratili na početne pozicije, na jednoj strani ugroženi nebeski narod i njegovi derivati, komunisti, osobe sa seksualnim anomalijama, nadrkane feministice, i oni koji su se upisali u partiju da dobiju stan, a na drugoj mi ostali i Petar.

Post je objavljen 02.04.2018. u 11:52 sati.