Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kad je Hary sreo Sally

Sićate li se kako se u jeku bjesomučne potrage za ustašama, dogodila svastika na Poljudu, neko je na stadionu na kojem ima gomila kamera, nacrta najveću svastiku od kraja drugog svjetskog rata a da ga niko nije vidio.

Hrvatska policija koja je bez većih problema nekoliko mjeseci kasnije pronašla osobe koje su u Francuskoj bacale bengalke na utakmici, nije uspila nikad nać počinitelja koji je nacrta svastiku na način da je savršeno pravolinijski herbicidom s odgođenim djelovanjem skurio travu, da se svastika ukaže baš na dan utakmice, ne dan ranije, niti kasnije nego baš taj dan.

Do dan danas dakle nije utvrđeno tko je nacrtao svastiku, te smo ostali na teoriji predsjednice da su to napravili orjunaši, i teoriji tadašnjeg ministra unutarnjih poslova da su to napravile ustaše.

Danas se prigodno u jeku protesta protiv Ikače u osvit najveći kršćanskog blagdana dogodilo da je netko u Zagrebu osmrtnice muslimana nalijepljene po stupovima, namazao svinjskom masti. Obzirom da trenutno imamo mali odmor od ustaša, za očekivat je da u ovom prigodnom slučaju, sadašnji ministar unutarnjih poslova zaključi da su za nemili incident odgovori militantni katolici.

Evo ja ka militantni katolik dajem svoju privolu da se tome ko je to uradio otkine ruka, mogu i obe šta se mene tiče, isto ka i svakome onome ko crta svastike, ili petokrake.

Upravo je nevjerojatno kako komunističke okamine u lijevom i desnom krilu saveza komunista, imaju iste metode borbe protiv Hrvata.

Nedavno smo se zgražali kad su se dvi srednjoškolke pošajbale na cesti, danas su se dvi profesorice pošajbale u zbornici, pa ako uzmemo u obzir nedavni nemili događaj s zagrebačkim vjeroučiteljem, koji je ekspresno riješen, te slučaj osječke profesorice koji se pokušava zataškat, jer je ona htjela strijeljat katolike, na koje nikad nije proglašen lovostaj, i na koncu ovo danas ne možemo se ne upitat ko to uči i odgaja našu djecu.

U Francuskoj je uhićena veganska aktivistica, koja je slavila jer je u terorističkom napadu ubijen mesar, da ne bi bila izolirani slučaj uhićena je i ljevičarska aktivistica, koja je također na fejsu slavila što je u istom terorističkom napadu ubijen policajac. Ne treba napominjati da su se ljevičarske i ostale čudne skupine snažno zalagale da što više potencijalnih terorista dođe u Europu.

Kad u kontekst stavimo i izjavu Srećka Horvata koji s Varoufakisom, sklapa neku ljevičarsku internacionalu, u kojoj kaže da se hitno mora zaustavit jačanje desnice, jer da ćemo morat imat europski građanski rat, onda je jasno o čemu se radi.

Ljevičarska totalitarna ideologija koja je odgovorna za otprilike dvostruko više žrtava nego fašizam, padom berlinskog zida nije nestala, samo se drugačije naziva, socijaldemokratima, liberalima, nevladinim sektorom.

Da parafraziram poznatog hrvatskog mislioca Ivu Josipovića, komunistička guja nije krepala triba joj zgazit glavu :)))


Post je objavljen 30.03.2018. u 13:04 sati.