Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

U 2017. ODRAĐENA 71 INTERVENCIJA

SVETA NEDELJA
Piše: Damir Marenić

Image and video hosting by TinyPic
Dobrovoljno vatrogasno društvo Sveta Nedelja održala je u subotu 17.ožujka svoju 92. redovno izvještajnu skupštinu . Kako je spomenuto o izvješću o radu društva vidljivo je da je rađeno u svim segmentima, od rada sa najmlađima, posjetama proslava drugih društava, natjecateljskim nastupima koji su ocjenjeni kao vrlo dobri s obzirom koliko puta se vježbalo, aktivnostima povodom blagdana Sv. Florijana te čuvanja Isusovog groba, sudjelovanja na manifestacijama unutra grada, osiguranja svetonedeljskog karnevala, trening rally showa santa domenica, sudjelovanje Borisa Nađenovića na Fifighter natjecanjima kako za kup HVZ-a ,gdje je sa kolegom iz DVD-a Komin osvojio prvo mjestu u ukupnom poretku u svojoj kategoriji, odlično prezentirao svoje društvo na natjecanjima u Sloveniji i Austriji, Te na kraju velik broj odrađenih intervencija.
Image and video hosting by TinyPic
U operativnom dijelu odradili su 71. Intervenciju od toga 28 požarnih , 39 tehničkih te 4 ostale intervencije. Na intervencije je utrošeno 385 sati sa prosjekom od 5 vatrogasaca po intervenciji. Dozapovjednik Zvonimir Mikin sudjeluje sa ostalim članovima društava iz Zajednice na gašenju požara u Dalmaciji. Petar Mikin, Valentino Špehar, Zvonimir Mikin i Viktor Zlodi uspješno polažu tečaj za voditelja brodice B kategorije, dok Petar Mikin polaže specijalnost za spašavanje u ruševinama. Ulaže se u nabavku neophodne ili dotrajale opreme i tu imaju veliku pomoć kako Zajednice tako i samog grada Sveta Nedelja.
Nakon ovakvih aktivnosti slijedi i čin nagrađivanja pa su tako za najviše odrađenih intervencija nagrađena prva petorica a prvi među jednakima je Viktor Zlodi sa 37 intervencija. Podijeljene su i spomenice za godine rada u vatrogasnoj organizaciji. Svakako moramo spomenuti da su spomenicom za 40 godina rada u vatrogasnoj organizaciji nagrađeni Mladen Prahin i Damir Marenić. Zbog velike hrabrosti i požrtvovnosti srebrnu vatrogasnu plamenicu dobio je Zvonimir Mikin, a od mladih Priznanjem su nagrađeni Josip Dejanović i Filip Vran za nesebičan trud i zalaganje u radu Društva.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 19.03.2018. u 18:40 sati.