Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Sapienti sat





Neka profesorica hrvatskog iz Osijeka je na fejsu pritila da će doć kad neki drugi budu protestirali protiv istanbulske neviste, sve ih postreljat i bacit u jamu.
Obziron da živimo u demokratskoj državi ja uopće ne sumnjam da će se prema navedenoj debiluši reagirati promptno i na isti način ka prema onom vjeroučitelju šta je tija streljat Stipu Mesića zvanog Burduš i Vesnu Pusić zvanu Becna.
Bilo bi pogubno po demokraciju kad navedena profesorica ne bi dobila otkaz, jer bi mladim i nevinim učenicima i prije svega učenicama poslali poruku da je ljude u redu streljat i bacat u jame ako protestiraju protiv istanbulske neviste, a nije ako su veleizdajnici.

Zato eto ja ne virujen da će naše institucije koje rade svoj posa, dopustit da će nasilje koje propagira nedojebana skojevka proć nekažnjeno za razliku od onoga koje je propagira razigrani vjeroučitelj.

Kad pogledamo kakvi su nan ovi profesori, tribalo bi Napravit Istanbulsku nevistu samo za zaštitu dice od profesora, i uvest psihotest za bit učitelj, evo recimo i kod nas na blogu smo svjedoci u najmanju ruku čudnih karaktera nekih prosvjetnih radnika.

Inače kod nas se kukurikularna reforma kreće u dobrom smjeru, radi se puno na zaštiti zdravlja dice, pa je ministrica levičarka, koja je ko Ivana Orleanska bila na barikadama kad se borilo za kukurikuralnu i vikala pucajte u grudi junačke, odlučila povuć krajnje revolucijonaran potez.
Ministrica je Daklen rekla al onako odlučno
Neće naša dica slipat blejeć u mobitele sa onin sitnin ekranin, da nan oćoravu, svakom ditetu ćemo kupit tablet.

U biti kad dici kupimo tablet, i ukopčamo i na enternet, moremo dicu poslat kući, tamo na enternetu ima sve i dicu se više ne mora gnjavit, zašto dica moraju bezveze bubat, kad sve ima na enternetu, ako ditetu nešto triba, iznaviga to na enternetu i nađe i gotovo, samim time bi dicu zaštitili od učitelja koji oće streljat protestante Stipu Mesića i Becnu Pusić, jer dica su naše najveće blago.

Pri tom moremo ostvarit i značajne uštede, jer ako u razredu ima dvaesipet đaka pretplata na enternet dođe manje nego plaća za učitelja a naši dragi enternet provajderi će nan dat tablete mukte ako potpišemo ugovor na dvi godine.

zaštitimo našu dicu od maniti učitelja
Naša dica su naša budućnost


Post je objavljen 19.03.2018. u 10:20 sati.