Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

LUTANJE



na žalost, i ova moja pjesma je ukradena i to od ADMINA jednog portala, a sve piše ovdje:

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/2018/03/1632132837/opet-krada-pjesme-autorice-jadranke-varga-pa-do-kada-pobogu.html

LJUDI, NE KRADITE TUĐE, PIŠITE SVOJE!!!!



slika: digital artist


Kao nekad smo izvan svakog realnog trajanja života, sami u zaleđenoj sekundi, smrznutoj samoj u sebi, slika života, bezimeno lice nekog davno prošlog svijeta skrivenog u magli i nepoznatog ovom lijepom čistom predvečerju koje se poput meke svile nježno provlači zidom ispod mog balkona.

Taj pogled i te riječi uzele su sve, Sunce je odavno ispisalo svoje stranice ovog lijepog dana, označilo kraj svim svojim bljeskovima i zlatnim nizovima.

Misli mi lutaju vremenom, Mjesec je opet prepun sebe, u tom ciklusu što se ponavlja i obnavlja i neka se obnavlja, a tamnokrila ptica me posjetila, polegla mi je na dušu i zaspala.

Zaiskrila je suza u oku neki dan, zaiskrila i nestala, ta plava sjena Mjeseca će odnijeti zaiskrenu suzu, opet pada tamno predvečerje, skriveno se privuklo ispod balkona i stvorilo međusvijet gdje se vide lutajuće duše.

U arterijama još uvijek teče nešto slično… luta… i odluta ….nebeska tijela rotiraju svojim pravocrtnim linijama… mene nije bilo, odlutala sam svojim nepravilnim stazama u međusvijet sumračja… među nešto slično što se zove – vrsta…


napisano: napisano: 15.6.2009., pjesma iz moje 5. knjige poezije "NA TRGU PTICA",
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=23983

http://www.digitalne-knjige.com/varga5.php

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN broj: 978-953-7889-83-8 kod NSK Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/





Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 18.03.2018. u 13:09 sati.