Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mynetsoul

Marketing

Bijela kuga

Foto izvor:

Hrvatskom harači bijela kuga.

Nesposobnost hrvatske vlasti na čelu s beskrupuloznom ministricom, koja podilazi krupnom kapitalu, dovela je do bjesomučnog divljanja ove pošasti. Na žalost, hrvatski novinari preglupi su da bi postavljali pametna pitanja toj državnoj vlasti, ona pitanja koja bi znala postaviti i zadnja radnička budala:

Prema mehanizmu ponude i potražnje, ako poslodavci ne mogu pronaći radnike za svoje poslove, ZAŠTO IM NE POVEĆAJU PLAĆE?

Ako Hrvati MASOVNO odlaze iz zemlje, raditi u inozemstvo, zašto država ne učini jednostavan potez i ne PODUPLA MINIMALAC?

Bez brige, neće to uništiti gospodarstvo, jer smo na primjeru Agrokora vidjeli da u svakoj toj firmi ima unutarnjih rezervi iz kojih se sustavno kupuju birkinice od 10.000 EUR-a, odlazi na skupocjena zimovanja i ljetovanja, uzdržavaju jahte i helikopteri. Možda jedino ostane manje novca za podmazivanje političara! Ali kome će u konačnici političari politizirati, kad više ne bude hrvatskog naroda? Ah, da, Južnokorejcima, Bugarima, Kinezima i ostaloj kliki, koju nasele u Hrvatsku temeljem Dalićkinih radnih dozvola o uvozu radne snage. Nepoželjni Hrvati ionako će u konačnici završiti u Argentini. Jedini melem tada će im biti lijepa Kolinda, koja će ih dolaziti obići svake prijestupne.

Protiv bijele kuge jedina pomoć je KARANTENA! No ne karantena oboljelih, već karantena vlasti! Vrijeme za nove izbore raspuklo se kao kokica! Istanbulska je bila tek zadnja kap ulja u padeli!

Rogonje odstupite!




Post je objavljen 18.03.2018. u 13:17 sati.