Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zupnik

Marketing

KOMUNISTI (SDP!) SISTEMATSKI VRŠE DRŽAVNE UDARE

Gdje god mogu opstruiraju rad Hrvatskog Sabora. Namjerno odugovlače rasprave gotovo cijele noći, makar to škodilo i njihovom mentalnom zdravlju. Idu ukorak sa svojim mnogob rojnim podrepcima pa bi sada smijenili ovoga ministra, ovoga saborskog zastupnika, ovoga zamjenika, itd.

Zadnji njizhov podhvat bio je organitziranje skupa protiv plutajućeg LNG-a u čemu su prvi plan gurnuli svoju komunističku perjanicu Mirelu Ahmetović koja je toliko snažna da sebi umišlja da je jača i od Vlade RH a i od raznih svjetskih sila (usp. NL od 08. 02. 2018., str. 9.-11.).

Bilo bi jako zanimljivo da se je našao neki „istraživački novinar“ pa da je okupljene priupitao protiv čega su se oni zapravo okupili i što uopće znaju o plutajućem LNG-u?!

Drugarici Mireli očito nije stalo do nekoliko stotina radnih mjesta, a napose joj nije jasno da npr. razni turistički mamut-brodovi –
CRUISERI - itekako zagađuju naše more. Cruiser koji ima nekoliko stotina članova posade i nekoliko tisuća putnika, vjerojatno nemaju nikakovih svojih fizičkih i prirodnih potreba pa su stoga itekako dobro došli u na Krak, Rijeku, Dubrovnik, Split, Zadar, itd.


Osim toga dali je njoj i onima koji protestiraju protiv plutajućeg LNG-a uopće jasno da će jednako tako Jadransko more biti zagađeno ako se LNG preseli npr,. u Koper?!

Uostalom, izgleda da komunistima i njihovim podrepcima uopće nije stalo do čistoće Jadranskog mora, nego samo do rušenja legalno izabrane vlasti. Zna li drugarica Mirela koliko platformi ima na Jadranu, pa ni ćuš ni buš protiv njih?!

Dana 07. ožujka 2018., Franjo Jurčević, župnikPost je objavljen 07.03.2018. u 17:07 sati.