Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

O Penelopan

Penelopa je prava Top blogerica

Ona je odiseja čekala dvaes godina, mukte jon je stoosan prosaca pisalo komentare, i slalo emajlove, ona se nije tila udat za drugoga i gotovo.

Kolega bokalet je napisa sa je on manta po svitu deset godina, i da se onda vratija, pa je zamalo afana kad je Sinja neku njegovu Matildu, koja ga je tribala čekat a nije.

Još je bija neki lik pa su se pošajbali, ali to nije važno.

Važno je da su ove naše blogerice napale na kolegu bokaleta da šta je on mislija da će ga ona čekat, i tako svašta.

Šta nan to govori, da su se od vrimena Penelope blogerice Raspizdile i raspomamile.

Sve je kriva ta emancipacija, nemore više pošten Čovik ni otić deset godina, a kamo li dvaes ka Odisej, a da se one ne uspalu, odma tražu drugoga, ne triba in sto osan prosaca, to će se bacit pod prvog šta naiđe.

Da je bilo ka sad Aleksandar Makedonski ne bi do Peloponeza doša, mora bi se vratit da mu se žena ne baci pod nekoga, o onom Kolumbu da ne pričamo, da su ondašnje žene bike virne i strpljive ka ove sad u Amerikami bi još bili samo Indijanci i bizoni.

Prije kad su ljudi bili gastarbajteri ošli bi u Nemačku i nije i bilo po godinu dana, dolazilo se kući od Božića do Božića, žene su stale doma, ranile prasce i kokoši i gojile dicu, pa bi se svake dvitri godine skupilo za sazidat kat, pa su kuće resle i resle, bija bi kat za ćaću i mater, za gastarbajtera i ženu i za svako od troje dice.

Sad nemore, moraju i žene vodit sa sobon jer to će se odma bacit pod nekoga, a kad i odvedu tamo, nemore pošten Čovik zaradit koliko to more potrošit, pa moderni gastarbajter svake dvitri godine more kupit šator i to na odjelu igračaka.

Tako će sadašnji gastarbajteri i njiova dica ostat sirotinja zauvik samo zato da se one ne bi bacile pod nekoga.

Zato bi tribalo napisat Atensku konvenciju, u kojon bi pisalo da kad muški ode u Troju bavit se muškin poslovin, onda Penelope moraju dvaes godina čekat i ne bacat se pod nikoga pa makar i sto osan došlo i napisalo komentar.




Post je objavljen 07.03.2018. u 09:13 sati.