Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

AKADEMICI HAZU NISU SHVATILI POSLJEDICE TOTALITARNOG REŽIMA

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

AKADEMICI HAZU NISU SHVATILI POSLJEDICE TOTALITARNOG REŽIMA

http://www.makarska-post.com/index.php/shz-akademici-hazu-nisu-shvatili-posljedice-totalitarnog-rezima/



U povijesti još nije zapisano, da se ikoji narod igdje u svijetu stidio svoga imena, svojih simbola, svojih pozdrava i svoje zastave, čak i odricao svoje pobjede, a upravo to se danas želi postići u Hrvatskoj. Zar nije jedan srpski političar u Hrvatskoj izjavio da hrvatska zastava bez crvene zvijezde nema civilizacijsko dostojanstvo? I to je on izjavio u slobodnoj Republici Hrvatskoj, u kojoj čak sjedi i u njenom najvišem državnom tijelu, u Saboru, a Republika Hrvatska i njena vlada su takvu izjavu tolerirali i prešli preko nje sramotnim mukom. Iz navedenog je vidljiva povreda Ustava RH.

U Hrvatskoj je unatoč Deklaraciji o osudi zločina počinjenih tijekom totalitarnoga komunističkog poretka u Hrvatskoj 1945-1990 godine, koje je donio Hrvatski sabor 2006. godine za Vijeće za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima kojim je predsjedavao predsjednik HAZU akademik Zvonko Kusić petokraka nije sporna. Iz ovih zaključaka vidljivo je da hrvatski akademici iz HAZU, koji su ranije bili u JAZU nisu bili vjerodostojni u zaključcima da petokraka nije sporna, a nedavno je u Engleskoj objavljeno za Josipa Broza Tita da je pobio više od 700 tisuća ljudi. Iz ovog je vidljivo da akademici HAZU nisu to mogli naučiti u JAZU od svojih mentora šumara. Opasni su oni akademici iz HAZU kojima su mentori bili u JAZU, jer nisu shvatili posljedice totalitarnoga komunističkog poretka u Hrvatskoj 1945-1990 godine. Maskirane akademike čeka lustracija, jer nisu svjesni koje prljave poslove odrađuju protiv svoga naroda. Pod većom maskom i udicom prevareni su spomenuti Hrvati "komunizmom", koji je, prema znanosti, i kao fikcija uvjetovan po evoluciji, tj, većoj osvješćenosti čovjeka - naroda, po zasluženoj slobodi, stvorenim uvjetima, osnovi - prema pravilima života koji jest. A ne po željama i pravilima ljudoždera, krvopija - zatirača života, po nekoj Marxovoj teoriji koja je poticala revolucije - stradanja naroda.

Nije suvišno ponoviti da je „komunizam“ u Hrvatskoj bio i jest pogubniji nego igdje drugdje, jer je bio i još uvijek jest u tijesnoj sprezi s jugoslavenstvom, a ta simboza, nerazlučiva i (kao što se vidi) neopoziva, ugrožavala je i samu egzistenciju hrvatskog naroda. Cilj jugoslavenstva i jest denacionalizirati hrvatski narod, kako bi ova zemlja jednoga dana postala ona sanjana garašaninovsko-karadžićevska i miloševićevsko-šešeljevska Velika Srbija. Ono što nije uspjelo kraljevskoj karađorđevićevskoj Jugoslaviji, imala je poslije ostvariti u korist velikosrpstva upravo ta jugokomunistička svijest: u njoj je bilo ugrađeno i njome je posađeno sjeme naše smrti, što dokazuje i činjenica da su zajedno propali, i jugoslavenstvo i „komunizam“, i to, kao nigdje drugdje, u potocima krvi.

Zagreb-Zadar, 3. ožujka 2018. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


Post je objavljen 03.03.2018. u 09:14 sati.