Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Dajte joj da piše

Neka mlada Zadranka se u korizmi odrekla posla, i dala otkaz.

I sad kaže da će ić nanoge iz Zagreba u Zadar, a u međuvrimenu baulja po Zagrebu i kaže da upoznava ljude.

I sad su svi portali od toga napravili priču iz ne znan kojeg razloga, mislin mala dok traje korizma nanoge more otić u vaginu materinu, a ne u Zadar, je našla vrime kad će ić, aj dobro korizma još traje, cili treći misec pa more bit da će i otoplit.

Dakle mala je ka i ovi neki naši osvišćeni poželila otić na neki viši level, i nako na prvi pogled pari da samo sere bez veze ka i ovi naši koji laprdaju o koječemu, dok žive svoje šugave živote zatrpani kompleksima manje vrijednosti, ali šta ako je mala stvarno lujka a ne preseratorica ka naši osvišćeni, šta ako se uputi pa se digod smrzne, Tribalo bi nju prigledat i natirat je da ne mrda nigdi do prolića a onda neki ide u koju god vaginu materinu oće.

Niki dan su mali Zadrani išli ja mislin u Rumunjsku na neku olimpijadu u matematiki, i jedan je dobija medalju a drugi odlikovanja da su dobro učili, E to ni jedan portal nije doživija, portale ne zanimaju marljivi Blogeri koji pišu svaki dan i lipo se sa svima razgovaraju, portale zanimaju samo emocijonalno nestabilni debili koji se preseravaju, traže drugi level, brišu blogove i uskršnjivaju na nadasve i unatoč volšebne načine.

Evo naš portal je jedva dočeka da blogerica veliča komunizam i odma je pripeta na naslovnicu, naš portal boli penis šta je Domenico nacrta srčeko, i širi jubav, on voli one koji širu komunizam.

Nema veze šta ova koja širi komunizam piše jenput godišnje, šta je boli penis za blog, osim kad osjeti nevjerojatan poriv za širenje komunizma, naš portal take voli.

Inače Anči je pisala o nekin crvin šta se seksaju, pa se to nekin budalan nije svidilo, pa je Anči makla post.

Evo ja sad dižen glas neka nisan vidija post, ni koje su budale prigovarale našon Anči, odjebite, dajte jon da piše, ako ste nezadovoljni u svojin otužnin životima odrecite se svega i krenite nanoge u neku vaginu materinu, ostavite one koji crtaju srca i pišu o seksu među crviman na miru, jeba vas komunizam poremećene.

Post je objavljen 01.03.2018. u 10:28 sati.