Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

SLUČAJNO? ILI ... ?



slika: digital art

Slučajna riječ, slučajan dodir, slučajan pogled, sve je veća svjetlost što prolazi kroz mene, sve su dalje one moje sjene.

Nikom nisam ukrala tu vatru koja je spavala u tamnici duše. sama me obasjala i rastjerala sjene namnožene zadnjih godina.

Između prve i zadnje karike našeg postojanja u ovom vremenu je prostor koji nas je spojio te predivne noći kad su tvoje oči zaronile u moje i kao nježan cvijet ostale na mojim trepavicama.

Uz tebe ponovno osjećam, uz tebe caruje plamen i grije, uz tebe je odsjaj predivnog jutra i mir mekane noćne tame, uz tebe odlazim iz tog razrušenog grada i ostavljam kamen ispod kojeg me netko pronašao sklupčanu kao zmiju.

Pronašle su me skitnice i dovele do tebe da kao trag svjetla pratim svaki naš trenutak, svako naše lutanje koje nas vodi jedno drugom.

Polako... i slučaj više nije slučaj, a je li bilo slučajno... ili...?


napisano 18.11.2005. u 0:20h | na portalu iskrica iskrica weblog,
iz 1. zbirke “SJENA DUŠE”

https://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=74086

5.2.2011. portal Magicus
https://www.magicus.info/ostalo/poezija/sjena-duse

28.3.2013.
https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul/2013/03/index

Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-7673-60-4 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Post je objavljen 27.02.2018. u 17:51 sati.