Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

NAČELNICI OPĆINA I GRADONAČELNICI GRADOVA UGLEDAJTE SE NA GRAD PLETERNICU PO PITANJU EU FONDOVA

NAČELNICI OPĆINA I GRADONAČELNICI GRADOVA UGLEDAJTE SE NA GRAD PLETERNICU PO PITANJU EU FONDOVA

Pleternica jako dobro zna kako dobiti sredstva EU: U 2017. godini ugovoreno 236 milijuna kuna bespovratnih sredstava

http://pozega.eu/pleternica-jako-dobro-zna-dobiti-sredstva-eu-2017-godini-ugovoreno-236-milijuna-kuna-bespovratnih-sredstava/



PLETERNICA – Neke se svari mogu osporavati, ali brojke nikako. Što se i koliko napravilo u Pleternici u 2017. godini na susretu s gospodarstvenicima i obrtnicima gradonačelnica Antonija Jozić prezentirala je brojne aktivnosti i sve ono što je sa svojim suradnicima radila te koliko je bespovratnih sredstava povukla iz raznih fondova kako bi svoj grad učinila ljepšim po mjeri za svakog čovjeka vodeći računa o širenju i jačanju kako gospodarstva tako i obrtništva.

-2017. godina zasigurno će biti upamćena kao jedna izvrsna godina za grad Pleternicu zbog dvije stvari. Jedna je 236 milijuna kuna bespovratnih sredstava koja smo uspjeli samo u još uvijek ovoj 2017. ugovoriti i kreće realizacija projekata koji se financiraju sredstvima EU. Druga je činjenica analiza Zavoda za statistiku i izvješće u kojem se Pleternicu kao manji grad gdje je zabilježen najveći porast zaposlenih.


Post je objavljen 26.02.2018. u 14:14 sati.