Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

PRONAĐENA



slika: digital art

Svojim osmijehom doplutao si moju dušu na tvoje vedre obale i vezao me za dno svog koraka, dok u valovima tražiš obrise mog tijela i u pjeni tražiš odraz mog oka.

Zakopane duše u pradavno dno izašla sam na svjetlo dana gdje me dočekala tvoja sigurna ruka,a u podivljalom moru grudnog koša vidjeli su te, da se utapaš u toj vatri i izlaziš iz nje prema mojoj sjeni.

Od početnog kamena uronjenog u dno pod mladim Suncem rodilo se nešto novo, jedna maslina je zadrhtala na jugu, dok si prilazio mom životu i polako otvarao sva zaboravljena vrata i rušio sve teške zidove.

Postavio si pravac prema meni i u noćnoj pjeni zadrhtao od hladnog dodira moje duše koja se nije snalazila zbog tih novih osjećanja i kao jednostavna priča krenula je i ova naša sa malo riječi u sumrak ljeta i zoru jedne davne jeseni 2004.

Toplo Sunce i blage noći obuhvatili su nas i bez puno riječi vezala sam svoju dušu uz tvoju, dok su u zraku ispisani titraji srca kao glazba iz nekih drugih sfera.


napisano 02.09.2004. u 7:10h | na portalu iskrica iskrica weblog,
iz 1. zbirke “SJENA DUŠE”

https://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=31473

30.9.2009. objavljeno na portalu Magicus
https://www.magicus.info/ostalo/poezija/pronadjena

https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul/2010/05/1627589926/pronadena.html

Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-7673-60-4 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Post je objavljen 26.02.2018. u 12:55 sati.