Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-kupjak

Marketing

Redovna skupština društva

S početkom u 18h ovu subotu održali smo svoju redovnu izvještajnu skupštinu. Na skupštini koju je otvorio predsjednik Nikola Jakovac a vodio je zamjenik Juraj Pleše podneseno je izvješće o radu društva u protekloj godini kao i financijsko izvješće. U izvješću o radu društva istaknut je broj od 106 aktivnosti članova društva od čega je bilo 11 izlazaka na intervencije. Utrošeno je i ukupno 299 radnih sati na intervencije, radne akcije i preventivu. Nakon izvješća Nadzornog odbora u kojem je navedeno da nema primjedbi članovi su jednoglasno usvojili sva izvješća.
U nastavku skupštine podijeljene su pohvalnice svim članovima koji su sudjelovali u osvajanju trećeg mjesta na županijskom vatrogasnom natjecanju kao i zahvalnice svima koji su materijalno ili financijski poduprli rad društva u prošloj godini. Nagrađeni su a i ovim putem im se zahvaljujemo: Deutsche Feuerwehrhilfe e.V., Mjesni odbor Kupjak, Caffe bar Orion, g. Željko Možnik, Gegotrans Kupjak, DVD San Marino Novi Vinodolski, Trgovina Krk i Adrenalin Park Kupjak.
Skupštinu su svojim prisustvom kao i prigodnim riječima pohvale i potpore radu društva uveličali i brojni gosti i prijateljska dobrovoljna vatrogasna društva. Tako su nas posjetili Načelnik Općine Ravna Gora Mišel Šćuka, zapovjednik VZO Ravna Gora Dražen Krepenc, članica MO Kupjak Karmen Pleše, predstavnici susjednih i prijateljskih vatrogasnih društava: DVD Ravna Gora, DVD Skrad, DVD Brod Moravice, DVD Delnice, DVD San Marino Novi Vinodolski, DVD Prečko Zagreb i PGD Kočevje.
Nakon radnog dijela skupštine u gornjem dijelu doma organizirali smo i prigodni domjenak i druženje svih prisutnih.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic




Post je objavljen 18.02.2018. u 10:07 sati.