Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zupnik

Marketing

HRVATSKA PREDSJEDNICA KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ VRŠI PREKRŠTAVANJE...

Kada se stvari oko Vučićevog nametnutog posjeta Hrvatskoj malo slegnu, Beograd će vjerojatno okriviti predsjednicu Kolindu za prekrštavanje, kao što su to učinili zabrebačkom nadbiskupu Alojziju Stepincu.

Naime, proglasiti Vučića „evropskim Vučićem“, oduzevši mu njegov srbočetnički kaput, može samo politički slijepa osoba. Nazvati prosvjede udovica i majki poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, i neke političare „marginalcima“, a opravdane poruke udovica i majki hrvatskih branitelja „govorom mržnje“, može samo osoba koja se sluganski dodvorava Srbima.

Pa Vučić je u svim svojim nastupima za vrijemee dvodnevnog boravka u Hrvatskoj jasno pokazao svoje četničko usmjerenje i svoju srpsku aroganciju. No, možda je "glinski Vučić" njegov dvojnik, tko to zna!

Mislim da će se vrlo brzo pokazati da je njegov izrežirani i nametnuti posjet Hrvatskoj samo mjehur sapunice, ali koji će Hrvatske građane koštati sigurno nekoliko stotina milijuna - Srbima, hrvatskim komunistima i tzv. antifašistima - MRSKIH KUNA!

Dana 14. veljače 2018., Franjo Jurčević, župnikPost je objavljen 14.02.2018. u 07:08 sati.