Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Lito ide mala

Uzbuđenje pred dolazak najdražeg gosta je sve veće, atmosferu svakodnevnim izjavama podgrijava i Aleksandar Vulin ministar nečega u Srbiji koji je mnogo zabrinut da Aleksu bre ne prikolje neki Ustaša sa velikim zubima prije nego li Aleksa i pašta šutu proba.

Inače Aleksa je vrlo važan pripadnik ljudske vrste koji dokazuje da je osim Boga ljude morala stvarat i evolucija, jer nema te droge koju je Bog moga konzumirat i Napravit tako nešto, mislim evidentno je da je Aleksa drugi nasta od majmuna, odnosno čimpanze da budemo precizniji.



Ali da se vratimo mi na Valentinovo predlažemo vam da za Valentinovo nakon šta kupite neki poklon, u predigri koristite neke prehrambene artikle recimo kao što je šlag ili preljev za kolače slatki greh.

Da bi bolje savladali korištenje ovih artikala imat ćemo misaone vježbe, recimo odaberite jednu blogericu, jeste dobro, sad zamišljajte kako je naš kolega Miralem maže slatkim grijehom, jeste li zamislili, alooo nemojte se smijat, sad zamislite kako Miralem liže onaj preljev sa zamišljene blogerice.



Ili recimo šlag, zamislimo jednu od Đezabela sad zamislimo kako recimo kolega El dijablo na strateške dijelove te zamišljene Đezabele nanosi kupove šlaga, a nekoliko blogera koji i inače sline oko navedene Đezabele ližu te kupove i popriko se gledaju, a onda dvojica od njih odluče se prepustit svojoj homoseksualnoj prirodi i zažvale se na zaprepaštenje zamišljene Đezabele.

Majke ti Mile i vi svašta zamišljate.

Sljedeća vježba je natikačenje jagoda na bradavice, blogerice stanu u red, a Blogeri stanu isprid njih i jezikon in stimuliraju bradavice dok ove ne postanu toliko tvrde da mogu na njih natikačit jagodu i da ostane stat.


Prednost ove vježbe je šta u njoj mogu sudjelovat i oni Blogeri kojima se ne diže jer se radi samo jezikon.

Jesmo li izvježbali sve, jesmo.

Kako vas nije stid, je li rekla Sarah be da ćemo bit romantični i pisat pisme, a Nu njuh ko gluha krmad navalili jezičinama, Bože sačuvaj.

Ima i dobrih vijesti, prvi vjesnici ljeta su nam već tu, evo večernji i index pišu kako će nan ove godine propast turizam, a ako ne ove onda dogodine oće sigurno, tako se u tim našim objektivnim i profesijonalnim medijima, svake godine između vijesti da je umrla mater od Nede Ukraden, i one šta se dogodilo sinu Lepe Brene u Miamiju, stidljivo javu vjesnici ljeta o propasti hrvatskog turizma.
Sad će još malo i slike suludih računa sa morskoga plavog žala, u kojima pivo košta tri eura, i ostale kataklizmičku slike hrvatskog turizma u objektivnim i profesijonalnim hrvatskim medijima.
Mislim ne smetaju mene vijesti iz susjedne nam i prijateljske Srbije, ali brate daj neku novu sisu da vidimo, pun mi je kurac ofucanih raža ka šta su Neda Ukraden, Lepa Brena i Beba Balašović, i katastrofičnih prikaza kataklizme hrvatskog turizma u objektivnim i profesijonalnim hrvatskim medijima.

Post je objavljen 11.02.2018. u 09:33 sati.