Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Erotska masaža

Još dva dana dok nan dođe komšija četnik, i sad mene brine di su naši antifašisti, kad se samo sitin kako su se bili uznemirili kad je dolazija mrtvi Leopold Mandić, bili su nemilo ispižđeni, i ovde po blogu su pisali pisme, bjesomučno mećali linkove, citirali Antu Tomića.

Znaju naši antife da je za Hrvate puno pogubniji mrtav katolik nego, živ četnik, znaju oni sa četnicima podilu in petokrake i sve štima, zajeb je sa tim mrtvim katolicima njima ne moreš uvalit petokraku, jer se ti kazolici kad umru zakopaju s križon.

Zato antifašisti ne volu ni Thompsona jer ima mač šta liči na križ, za razliku od Đoke Balašovića koji je svoje vječne stihove posvetijo voljenom maršalu, koji je ima petokrake za dilit ih četnicima.

Jel vas ja malo nerviran, a ?

Šta mogu kad mi je gušt prcat četnike koji glume projugoslavenski orjentirane liberale, zabavlja me lijevičarima pokazivat koliko su intelektualno inferiorni.

Inače vi braćo Srbi kojima je neugodno šta van je četnik predsjednik, nemojte mislit da je bilo što usmjereno protiv vas, niko vas ne razumi ka ja, meni je ono veleizdajničko govno bilo predsjednik deset godina i meni je bilo neugodno ka i vama, ali sve prođe svako zlo prođe, i kod mene je sedamdeset posto njih biralo idiota, jebiga demokracija.

A sad da se vratimo valentinovu, ja bi metija da za to Valentinovo svima koje Čovik voli ima kupit darove, ne samo onima s kojima se jebe, ili ima namjeru pojebat, onda bi ovi naši stidljivi Blogeri mogli kupovat cviće blogerican, a da ona ne zna da bi je on tija pojebat, ovako bez veze oni patu a one ne dobiju cviće, ostane sve na komentarin, ka da se komentari pišu nako bez veze, evo recimo neke blogerice imaju puno a neke malo komentara, biće to ima veze sa kvaliteton tekstova, da je po tome onda bi ja već dobija Pulitzerovu Nobelovu i kiklopovu nagradu, radi se o čistom seksipilu, jebate šta volin ovaj trenutak kad osviješteni popizdu, E baš ovaj trenutak, sve bi oni prigrmili ali to šta ih blogerice ne jebu dva posto, to je ono šta boli, boli ka da i prokineš nogon u jaja.

Di smo stali, E Daklen svima koje voliš bi kupija poklon, tako bi i neke blogerice onda mogle i Pasu kupit poklon, recimo otić u mesara pa kupit janjeće iznutrice, pa ono šta valja skuvat sebi a ostalo pasu.

Ja kad san ima pasa uvik san tako radija, pa je Purgerica vikala na mene jer pas nije više tija ist ona komprimirana sranja za pase, pas je tija ist isto šta i ja pa smo dilili spizu.

Ja bi sve one koji pasima daju one kuglice natira da idu iste te kuglice.

O čemu smo ono pričali, Aha o Valentinovu, nemojte bit krkani pa blogericama umisto cvića nudit kitu, mislin vole blogerice i kitu osim onih šta ne vole, ali za Valentinovo više vole cviće, parfeme, bonove za masažu, i to da ih neko drugi masira, vi ih morete masirat kad in budete davali kitu ali ne i za Valentinovo, i da van nije palo na pamet poklonit in pismu ili tako nešto recimo, to je ka da in Uvalite petokraku, odma će znat da ste škrti osvišćeni šupak.

One sve pričaju kako bi bile oduševljene da in neko napiše pismu, ljudi moji žene lažu, lažu i za manje stvari nego li je ti Valentinovo, šta mislite ko je izumislijo one šarene papire, kutijice i fjoke, sigurno nije neki besposlen muškarac.

Sad mi se više ne piše a i ogladnijo san od ovog napora.

Post je objavljen 10.02.2018. u 09:16 sati.