Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Born in USA

Priča mi prijatelj kako će mu ćer posli tri ipo godine doć iz Amerike, mala je ošla tamo prije tri ipo godine, radi dva posla, živi u stanu sa još četri pet njih crnkinja, Meksikanki i tako, i sad bi došla malo doma pa je molila ćaću da jon da za kartu.

Čitan u novinama kako je nekoj curi od 27 godina grozno šta živi s roditeljima, jer je eto diplomirala i ne more nać posa u struci, pa san jon tija reć da more ka i mala od ovog mog prijatelja ić živit sa još pet takvi radit dva posla i doć kući posli tri ipo godine, ćaća će jon sigurno dat za kartu, a ne mora ni ić nigdi, ako bi pet njih ka mala od mog prijatelja živilo u dvosobnom stanu i radilo dva posla mogli bi se i ovde kod nas osamostalit.

Možda bi našli i posal u struci da su birali struku prema onome šta se traži, a ne prema onome šta in je lakše završit, ionako ih pola barem upiše fakultete samo da ne bi išli radit, pa se onda posli čude šta nikome ne tribaju.

U Irsku se u salon za mačke koji se zove gle čuda Just cats, tražu profesijonalnog mazitelja mačaka, posa mu je da kad mačku dovedu tamo da je mazi da ne bude uznemirena.

Eto neki od vas o rade mukte, ka šta se neke blogerice, a bome ima bit i Blogeri i jebu mukte.

U Inglešku, to je od salona Just cats, livo pa nizbrdo neki bloger je da oglas i novine da iznajmljiva stan za 650 nečega, ženskin, koje mogu platit ti šestopedeset nečega ili se jedan put tjedno jebat sa stanodavcon, šta znači ako u misecu imaju četri šetemane da to vridi što šezdeset dva ipo nečega, ilitiga priko iljadu kuna po jebanju, šta i nije tako loše, njemu je jeftinije nego da se oženi, a ona bi se ionako jebala s nekim i to mukte.

Dakle moremo zaključit da je sve to svugdi isto i da osamostaljivanje ima svoju cijenu, koju ili moraš platit ili se moraš jebat, a moš i nać posal da maziš macu i da ti neko da lovu za to, to se zove skrivena kamera.

Post je objavljen 06.02.2018. u 12:43 sati.