Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Pismo moja

Nemore Čovik virovat kako je dinamičan ovi blog. Uvik neka drama.
Popularna blogerica koja zaslužuje bit Top blogerica, a samo neviđenom samovoljom blognjuza to nije je opet napravila problem.

Svog dugogodišnjeg obožavatelja majstora incestuozno erotske poezije je odjebala i sad piše hvalospjeve drugome, jebate ka da smo u turbofolk hitu.

Nakon pusti pasa, mačaka, Pataka i Igujana, na blogu se pojavija i pas šta ima mamu i tatu, Slijedeće je šta moremo očekivat da neko otvori blog od svoje čune, moga bi se zvat my friend weewee, pa bi moga opisivat kako ga je njegov tata gura u neku blogericu i da mu je bilo vlažno i zagušljivo, pogotovo kad mu je bijo navuka ono gumeno crivo za punit kobasice

Baš bi bilo zanimljivo pratit kako mali weewee raste.

Najgori su ovi Blogeri šta stalno neki kurac kukaju, E boli ih ovo, E pribijo ih muž, žena našla gurua pa je guru nateže, Dječko mi se seksao sa mamom i sestrom, ajme je meni teško.

Alooo ovo je blog, lipo piše učiš pravopis i diviš se ljepoti pisane riči, nije olimpijada u kukanju.

Jeste vi primjetili kako su se blogerice uskomešale oko kolege blogera bajkera, a ?

Mlad razveden slobodan, jebate koja je to lovina, sićan se kako su mene naganjale dok nisan prizna da san Sritno zaljubljen u prekrasnu Top blogericu, dobiva san više emajlova nego te komova služba za korisnike.

Viš mogli bi mi ustanovit i neku psihološku pomoć za neiskusne blogere koji upanu u ovaj bazen piranha, da in se ne dogodi ka nekin pisnicima da ih aždahe iskoristu i odbacu.

Je stvarno nema smisla to kukanje, pogotovo šta kukate bez veze,
Evo recimo moj veliki prijatelj VladKrvoglad, uzmimo njega, Čovik je Bosanac, Srbin, Jugoslaven i komunista, šta mislite kako je njemu, jebate samo ga je sida mimoišla, šta bi on triba stat ispod tuša i plakat ka Jodie Foster u onom filmu kad je siluju.

Čovik se nosi sa ton svojon osobnom tragedijom, kad mu je najteže napuni kad s vinon, legne unutra, uzme veliku slamku i srče, i srče, i srče, ne kuma ovde po blogu i ne kvari drugima raspoloženje.

Zato nemojte biti kao neki, budite kao Vlad

Post je objavljen 02.02.2018. u 10:55 sati.