Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

U zmajovu gnjizdu

Neke dvi tuke su se pošajbale, i sad su se svi uzasrali, pogotovo stručnjaki, razni zaštitnici nečega, pravobranitelji za nekoga i nešto, psiholozi, socijolozi, i ostali ozi.

Curice su samo tile rušit rodno uvjetovane podjele, po kojima se cipaju samo muški, a sve u skladu sa istanbulskon konvencijon, neće nji niko metit u neki škafetin, u kojen će one lakirat nokte, i činit frizure, to neka radu oni Đastin Biberi, one će se šajbat po cesti.

Ne razumin sad čemu tolika drama, pa nisu bile na vjerojauku, mlade djevojke, ili po istanbulskoj konvenciji već žene, su se napokon emancipirale, u onim vrimenima prije emancipacije smo se tukli samo mi muški, šta je po pitanju rodno predodređenih uloga bilo krajnje pogrešno i diskriminatorno prema ženama.

Mladim osobama, pazite ne ženama, nego osobama, jer samim nazivanjem žena, ženama, činimo istočni grijeh rodno onesviještenih pojedinaca, jer kako mi znamo kako se i ove dvije osobe koje su se pošajbale osjećaju, možda se one osjećaju kao muškarci, ko Bruce Lee i Chuck Norris.

U biti tribalo bi u cilju rodnog osvještavanja, odma u vrtićima organizirat Program Šajbanje i šminkanje, tako da pomognemo maloj dičici, da se rodno osvijeste i odaberu oće li bit muški ili ženske.

Ovako vidimo šta se događa, ko zna koliko su se ove dvi napatile, jer su in matere oblačile veštice, radile kikice, oblačile in tangice, kupovale riđipete, umisto da su prvi put kad je mamimo zlato reklo boli me kurac, odma kupile svome zlatu tablete i ugradile mu kurac da ga ima šta bolit.

Zato podrška mladim osobama, u rušenju svih predrasuda, rodno, spolno i na sve druge načine, definiranih uloga, u demoliranju stereotipa, i recimo napokon ne vjeronauku u školama, dopustimo mladima da budu ono što jesu, osobe kojima niko nikada, ali baš nikada neće osporit pravo da spavaju s kućnim ljubimcima.


Post je objavljen 31.01.2018. u 07:43 sati.