Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Za Fresha i Annaboni

Najprije, zahvala divnoj blogerici "Ljubav kroz riječi jedne žene" - nejzin post i komentare na isti možete pročitati na blogu tjedna. Drugo - ovo ne znači da sam se vratila na blog. Ne namjeravam pisati dalje.
Samo ovim putem želim odgovoriti Freshu i Annaboni na komentarima na post - čini mi se nekorektno s time zamarati "Ljubav...", pa evo odgovora.
Annnaboni - Tvoju ispriku prihvaćam, i da, Ti si uz Fresha bila razlog moga odlaska s bloga.
Fresh - hvala na elaboriranju moga karaktera, ali.....:((((( Tvoje pisanje i puno ružnih riječi koje si mi uputio kroz svoje postove, naravno ne imenujući da se nešto odnosi na mene, rastužilo me i povrijedilo. Pa pokazivanje guzice i fige na Tvom drugom blogu, Mučki provokator :(((( Ma čemu to... Ne znam odakle ta potreba pedeset i nešto godišnjem čovjeku da se na takav način bavi drugima. Pogotovo što ako sam reagirala, reagirala sam na Tvoje političke postove - a ne na Tebe osobno.
Smatram Te pametnim čovjekom, srčanim čovjekom - boriš se za svoje stavove nemilo, i sječeš sve živo ispred sebe da bi "dokazao" što? Razumijem da si bio branitelj, ja nisam - ali zbog toga možeš reći "ne sviđa mi se Tvoja Brena, Balašević i sl.", a ne nazivati ih pogrdnim imenima, mene "srednjovječnom ženom, sklonom samoubojstvu" i ne znam više sa čime me nisi počastio u svojim postovima.
No, toliko o tome. Ugodan vam dan, a ja ću i dalje nastaviti pisati doktorat na politologiji, kod iste one dr. sc. Mirjane Kasapović koju si Fresh naružio za njeno pisanje u "Globusu"....Znaš što?! Bila bih sretna da znam pola od onoga, što ta žena zna. Da, zahtjevna je. Da, traži puno. Ali, takve se pamte. Jer- od takvih se uči.
Pusa, vole vas L+B+G
Post je objavljen 29.01.2018. u 12:10 sati.