Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ganimedi

Koja bi mi zajednica mogli bit, da se ženske na blogu ne mrze, i da muškarci s viškom ženskih hormona ne mrze nas normalne muškarce.

Dobro žene imaju te hormonalne promjene, i te peedesove, neke su u klimakteriju, pa ih ćapaju ti valungi, fumade i svašta.
Kad malo Čovik bolje promisli te ženske je stvarno Bog kaznija, moraju se šminkat da bi na nešto ličile, čupaju dlake da je liče na medvide, cili život su bezuspješno na dijeti, i novi modeli stalno dolazu.

Recimo kako je to sa autima, prvo je bija golf jedinica, pa je posli nekoliko godina doša golf duja, onda su ljudi više volili golfa duju, ali je golf jedinica ima to neko svoje vrime kad golfa Duje nije bilo, i jedinica je bila jedina voljena.

Kod ženski nije tako njima konkurencija iskače ka Annaboni, i to ne bilo kaka konkurencija nego nelojalna.

Žene su ženama nelojalne, evo recimo posli toliko godina blogovanja zajedničkog, svih scili i haribdi, neke blogerice ne javljaju se staroj priji, Annaboni, a sve zato jer Annaboni ima više komentara, od njih.

Isto je i na estradi, tamo je Lepa Brena snimala nadasve objektivan film o sebi prožet kvalitetnom glazbom, pa je zvala i frendicu Severinu da obzirom na glumačko iskustvo, glumi u filmu, a Sevka je nju odjebala, neće da glumi u takvom trash filmu.

Ka drugi problem radi kojega naša zajednica nije idilična ka šta bi mogla bit javljaju je muškarci s hormonalnon ravnotežom ili takozvane žene s brkovima,

Kako pripoznat žene s brkovima, nije to lako, neki od njih izgledaju ka muški tako da izgled nije neki kriterij, mora se promatrat ponašanje

Daklen žene s brkovima se ponašaju ka i žene bez brkova, glavna karakteristika je neshvaćenost, oni su neshvaćeni, ka i žene, najlipši su najpametniji, znaju tajne života, i tako bi ih rado prinili nekome, ali niko ih ne sluša, ne razumi njihovu genijalnost, osim nekih žena u emocijonalnom rasulu.

Žene s brkovima imaju sklonost prema poeziji, tu moramo bit vrlo pažljivi jer imamo pivače jebače koji pišu pisme sa ciljon da nešto povalu, i žene s brkovima, koji bi isto nešto povalili, ali ih njihova vlastita nesigurnost u njihovu osobnu spolnu orjentaciju, spriječava da to i realiziraju, pa onda oni oni često imaju ulogu najbolje prijateljice, i tješe subjekt nakon šta je isti jeban od strane jebača.

Kako bi moja pokojna baba o precizno definirala uvik wingman nikad man.

Triba razumit te ljude, izuzetno je frustrirajuće valjda da joj on piše pisme, a drugi je jebe, ili još gore on joj rastumači sve, smisao postojanja, kako voljeti sebe, sve o slobodi pojedinca, i potencijale pozitivne kolektivne svijesti, a ona se jebe s drugim

Naravno da poslin toga žene s brkovima se biće zatvoru u garažu i plaču, gorko plaču i ne zna se koga više mrze žene ili muškarce

I tako naše žene s brkovima, žive rastrgane između onoga što jesu, a u stvari nisu, onoga što mogu, i onoga što bi htjeli biti, onoga što nisu i onoga što misle da jesu, i tako sve dok jednom ne priznaju sami sebi svoju homoseksualnu prirodu.

Mislim puno je poštenije i bolje i za subjekt i za čovječanstvo da subjekt bude homoseksualac nego žena s brkovima, jer uvik postoji opasnost da žena s brkovima usljed mržnje prema muškarcima koji jebu, i ženama koje se jebu, svoju požudu usmjere prema dječacima ili djevojčicama, pa ih siluju ka šta je drug Tito silovao trinaestogodišnju Pelagiju Belousovu ili žena od francuskog predsjednika Makarona četrnaestogodišnjeg predsjednika Makarona.

Eto važno je da osvijestimo probleme naše male zajednice, kako bi mogli dalje obnavljati mlin, krečiti, pituravat prozore, i uređivat krajobraz po feng šuiju, dok naš kolegice vridno peku krafne i fritule, doduše bilo je tu neki disonantni tonova, pa su neke blogerice koje ne pričaju sa mnom rekle da će peć crnce, i to sa nečijin drugo jajima, odma smo reagirali na taj slučaj rasizma i mizoandrije u jednome, i odlučno protestirali protiv tog vida barbarizma.

Fala na pažnji

Nagradno pitanje je ukoliko bika podvrgnemo promjeni spola, zove li se on poslije toga Milka i daje li mlijeko.


Post je objavljen 28.01.2018. u 10:23 sati.