Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/star-rose-bloger

Marketing

Radost trenutka

Kad te misli moje vole tu je ljubav za nas dvoje. Sjeti mene ime tvoje da prijatelji za život postoje, iskrenost je na vrhuncu kad vjeruješ i dobro želiš, voliš to i sa prijeteljem djeliš zato postojiš skupa se veseliš.
Prijatelj pravi treba znati biti i sa tim se ponositi. Budi onaj koji se trudi i voli srce srcem jer tad si iskren, pošten i nema glume mora da ti je stalo, tad si veliki a prijatelju pravom to nije malo. Ti si moj dar s neba djelimo štošta a to mi treba i nikad mi nije dosta. Netko tako dragocjen postoji a kvalitetno druženje tu se broji, veličina njegova je u onom što je a to veseli me.
E takav je moj pravi prijatelj koji srce ima za drugoga, daje se, te radostan je a sloga mu je sve.
Puno ne kvalitetnih otpalo je a ostalo je samo ono iskreno i realno što srca ima i što je vrijedno truda i žara volim tu dubinu koju rjetko tko ima zove se istina.
Ono što vrijedi ostaje a ono što je kratkotrajno otpada a to je bolje tako rastem jer čeka me nešto bolje ili netko bolji tko za mene već postoji. Svatko u našem životu nam je poslan s razlogom.


Trenutak.. živim za trenutke i bilježim ih u srcu i glavi najviše one bitne. Svaki te nečemu nauči a kad razmisliš zaista je tako a najviše su mi dragi oni s kojima idem korak dalje. Ono što si zamislim da je dobro i pametno za mene to je već korak dalje, korak ka ostvarenju za bolje sutra tome se pak posebno radujem jer sitnice čine velike stvari a tako ja mislim u svojoj glavi, promjene za mene su dobre. Djelujem za svoje bolje najviše sa onima koji me vole. Već sam počela a svaki početak nova je prilika i vrijeme za mene. Svaki nam je tren darovan i tako budi zahvalan, pamti sve naročito što lijepo je i veseli se, život samo jedan je kao čovjek za čovjeka budi ipak samo smo ljudi. Sva sreća pa imam te moje kao u romanu nekom ružičaste naočale života i onda gledam tako pozitivno i šareno lako nije ali mora se dalje uz Božju pomoć ovako ili onako a kad jednostavno drukčije neznam. Život je borba za svakoga i za svakoga na svoj način a svaka borba ima svoj drgačiji začin, da li gorči ili slađi svaki nam je dan drugačiji ja se one držim "dobro se dobrim vrača", kao i one "ne čini drugom ono što ne želiš da drugi čini tebi" te "živi i pusti druge da žive". To je to moje malo, veliko šareno..

Uvijek radi na svom putu, na svom životu tako i ja.





Post je objavljen 13.01.2018. u 17:42 sati.