Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/boniana

Marketing

kraljica nade Nada
"To vam je tako u braku.
U tim bračnim, osobnim i obiteljskim odnosima, to je dinamika u koju ne mogu ulaziti.
Žena vjerojatno ima svoje razloge.
To je obitelj, zaista u to ne bih ulazila", kazala je Murganić novinarima nakon sjednice Vlade.
Kad to kaže obična pešakruša, onda mislimo da ne triba reagirati, jer,žena je navikla dobiti po ćunki kad triba i ne triba, češće ne triba, a uvik triba ako štogod misli.....
Žena nema šta mislit, jer muškarac misli za nju, uostalom, da je bog ženama da pamet, ne bi bile žene nego muškarci.
Tako i naša pametna misnistrica nikad neće dobiti po ćunki ni od koga, to šta javnost laje jebe se njoj, ona je ministrica od obitelji, a tu joj pamet ne triba jer je žensko.
Zato je Plenki i ne miče : oće on ministricu bez pameti jer samo takva odgovara muškima koji misle
a muški misle, da ženu triba mlatniti jer, bože moj.....brak je to i u to ne smi ulaziti ni ministrica od obitelji, a ni najbliži susid.Šta oni imaju s triskom koju je zalepatio muž kad mu žena prigovori da ima ljubavnicu?
Neš ti posla : a koji nema, ako ima novaca i položaja....,a Lojzek ima . Da je osta konobar u Luxemburgu i da ga nisu potirali jer je radija na crno bio bi konobar u braku s kuharicom i gotova misa.
Ovako, on posta župan s ljubavnicom, ona ostala kuvarica pa da je neš opalit !
Ma ne samo po ćunki, nego i po plećima sa prvim šta mu dodje.
Politika ima svoje junake, i može se Mara tužit i Bozaniću i Plenkoviću pa posli sve polizat, oslobodit svoga čovika od svake odgovornosti, oprostiti mu njegovo "županstvo" i ostati brižna kuvarica-čuvarica svoje velebne vile i trpit dalje.
I Murganićka misli tako, jer i ona je samo žena a da je kojim slučajem prava ministrica onda bi rekla : "Mare, boga ti tvoga, ne povlači tužbu tebe štiti moje mistarstvo od obitelji na čijem sam čelu, ja, ministrica Nada !
Nada je Kraljica : ona je jedan od niza negativnih likova naše političke scene, sramotnog djelovanja i izjava, od onih poklona koje je poklonila katoličkom vrtiću a da njima nisu namijenjeni, do skrivanja i izlaženja kroz sporedna vrata, pa do ovih nebuloza koje samo Plenković može tolerirati.
Hrvatska poštena javnost NE


Post je objavljen 11.01.2018. u 20:01 sati.