Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ti si sav moj bol

Jel da da je bilo zabavnije dok sam pisa dva posta dnevno, mogli ste nešto pročitat ujutro nešto popodne

E pa ako vam se to sviđalo možete zahvalit Annaboni šta više nije tako, nisan moga više podnit da mi prigovara

Za ove druge ishlapjele doajene, i ove šta im moja pojava makar ova virtualna izaziva komplekse manje vrijednosti, baš me briga, oni se i tako junače tamo negdi iza zatvoreni vrata, kad i niko ne vidi, onda u svojim glavama sebi izgledaju ka mišavina Sokrata, Apolona, Georga Clooneya i Paula Walkera, ne znan koji je ovaj zadnji ali Afro stalno laprda o njemu pa je biće neki jebač.

I taman kad to sve izmiksaju, ne bi li parirali mojoj malenkosti, mjehur se raspline i oni ostanu ka popišani u svojon realnosti.

Ma dobro oni; ali ta Annaboni mi stalno nešto prigovara, a niko od vas da joj reče da prikine, jebate šta ona u stvari oće, kako njoj mogu nabijat komplekse manje vridnosti, pa mi smo različite vrste, ni ja, ni Elvis, ni Mišo Kovač, nikad nismo zavidili Vesni Pisarović na sisama, nismo jon zavidili na ničemu, jebate kako bi nas o Vesna Pisarović mogla ugrozit, nikako brate, isto ka ni Annaboni.

Ja mislin da je u pitanju njen majčinski instinkt, svi ovi njeni pisnici i blogofrendovi, kad se usporede sa mnom pare ka otužni promašaji treće vrste.

Sad kako Anči ima ekstremno izražen taj majčinski instikt, onda stalno ima potribu nekoga branit, a obzirom da samo moje postojanje ove njene čini beznačajnima onda Anči nji brani i kad i ja ne napadan.

Onda ona brontula kad ja pišen dva posta dnevno, jer ako pišem jedan onda je bol njene usvojene mladunčadi upola manja.

I sve je to dobro i sve bi bilo super, da ja nisan vizualni tip i da ne vizualiziran ove dworfove od Annaboni, kao jedan po jedan trče da i AnaBoni usekne, i obriše im sline, da ne ulazimo sad u ostale slike koje podrazumijevaju očuvanje imuniteta mliko i sise.


U konačnici važno je bit skroman, skromnost je jedna divna osobina, a tako podcijenjena, recimo i ovdje na blogu, ko zna koliko ima onih šta razmišljaju o samoubojstvu, a Mel Gibsonu nikako da upane fen u kadu, pa da more čitat misli i spasi ih.

Budite mi sretni debeli i skromni.

Kisić Pusić Cmokić

P.S. Slobodno recite Annaboni šta mislite o njenim prigovorima meni, toleranciji slobodi govora i izražavanja, i tim Ezopovim kompleksima.

Post je objavljen 07.01.2018. u 17:49 sati.