Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Nova....:))))

Ne pamtim da mi je bilo tako lijepo i toplo na dočeku, kao što je bilo jučer...Em sam s mojim najdražim, em su ljudovi nama dolazili na veselje, glazbu i hranicu :))))))) Goldie je najprije svakoga pozdravljala, a onda joj je dosadilo, otišla je u dnevni boravak i zaspala :))))
Danas:Dokuhavala, sve pojeli :))))) Jota. Istrijani znaju što je, recept imate na Coolinarki...Nije za Čarapicu, na žalost, jer ima slaninice i kobasice....

Dobila sam, kao domaćica, baš prava domaćica - i sitne poklone - srce veseli....

Sob je dobio "pojačanje" u obliku lizalice, što je strašno uzrujalo Goldie, pa svaki put kad je vidjela lizalicu - iskesila joj se, onako baš zapravo :))))) To je trebalo vidjeti! Svađa s lizalicom :)))) Šou! :)))) I onda odšetala, kao nemam veze s tim...Ja muzikant :)))Divna biljčica---Nadam se da će me(ne) preživjeti .....:((((((( Meni obično sve osim drva života baš i ne uspijeva....Vidjet ćemo - kad naraste, presadit ću u veću teglu...

Da, i kolače sam morala stvarati dodatno...

To je ono, što je ostalo od kolača :(((( Mađaricu su proždli - odmah....

No, ima kod mene i voća, što sam isto dobila kao domaćica zabave: (dr. sad gledaj!):I za kraj, jedan (uz ozbiljne pokone) šaljivi poklon od dragoga:I da znate - dobre su mi! :)))

Zvala me prijateljica - pjevačica. Veli da uživa i nastupa u Crnoj Gori...Da je super...I upozori me na novu pjesmu:Divno! A zatim je "propjevao" i sin Stefan (onaj maleni, kojeg su oteli davnih dana ispred njihove kuće; i prijetili da će ako ne dobiju otkupinu rezati prst po prst :((( ):I to za seriju "Ubice mog oca" ...Dečko je svašta prošao u životu, a ispao - odličan...Bude li bar pola mame - biti će savršen! :))))

Ljub, vole vas L+B+G

Post je objavljen 01.01.2018. u 23:56 sati.