Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ispodure

Marketing

FokusStvar je u fokusu, rekao joj je, milujući joj pjegice na obrazu toliko nježno i intenzivno kao da će svakog trenutka nestati. A ona je mrzila te iste pjegice, skidala ih skupim preparatima i prekrivala slojevima pudera. Nemoj ih dirati, bez njih to naprosto nisi ti, šaptao joj je iza uha dok su mu usne klizile njenim vratom. No ona je htjela sve odmah i sada, nije razumjela njegove eskapade o ljepoti čekanja. Previše je to fiktivnog za njen ukus.

Fokus, mila, fokus, bitno je samo sada, šaptao je on i dalje potpuno uvjeren u smisao svoje teorije, što ga ni u jednom trenutku nije spriječilo da skida komad po komad njene odjeće. Ona je pak vidjela samo snop zraka kako se vojnički precizno sažimaju u jednu točku da bi se opet raspršile. I kakve veze optika ima s njenim pjegicama? Još manje s njima? On je već klizio njenim trbuhom, mrmljajući nešto nerazgovijetno, dok joj se val vrućine rasprskavao u grudima gubeći se u zaglušujućoj buci što pulsira u žilama.Potom se pjena s visine vala raspršila u tisuću slanih zapjenjenih čestica, prijeteći poput tsunamija prelijevanjem preko kapilara.

Na trenutak, ostala je potpuno bez daha, u nekom paralelnom Svemiru, u kojem kisik ne dopire do stanica, a Svemir postaje kristalno jasan i jednostavan, načinjen od potočića meda koje se neprekidno razlijevaju u kaleidoskopu, tvoreći nevjerojatne oblike koji se pretaču iz jedne boje u drugu, da bi na koncu ostala samo crna točka.

No, konačno, fokus, sve je u fokusu mila...

Post je objavljen 29.12.2017. u 17:53 sati.