Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TOJ BLUDNOJ I NE ODGOVORNOJ ŽENI TREBA UZETI BOLESNO DIJETE, JER NE VODI BRIGU O NJEMU.




Premda moje izvješće polazi od pozitivnih dostignuća u suvremenom poimanju obitelji, zato odgovorne službe u institucijama države Hrvatske, trebaju povesti brigu o tome kako neodgovorna majka 14-godišnjega djeteta Marijana Radanec Mraz iz Bjelovara, ne vodi brigu o svome bolesnom sinu...

Kao što su veća sloboda izražavanja, i barem u nekim krajevima, priznavanje većih, i nema više skrivanja o djeci, koja pate zbog roditelja, kao ove samohrane majke, koja ne skrbio o svome djetetu.. I ne pruža mu sve pravovaljanu majčinu skrb. Kakva su prava ovakvih ženama, i njene ne brige djetetu, odmah upozoravam, i na opasnosti poput pretjeranog lažnoga individualizma, koji izobličuje obiteljske veze i u konačnici promatra svakog člana obitelji kao svojevrstan objekt i subjekt.

Majka koja ne vodi adekvatnu brigu o svome djetetu - treba joj ustanove uzeti dijete... Pretjerani individualizam gleda pojedinca kao osobu koja izgrađuje dijete i sebe, i to prema osobnim željama. Njezine želje nisu briga o djetetu, već bacanje drugim muškarcima u naručje..

Štoviše, te se želje ponekad shvaća kao nešto apsolutno, čime se gube objektivni kriteriji. Spominje se još i kriza individue, koja je duhovno pala na dolje, i pogodila socijalnu narav majčinstva, i koja je čest uzrok problema u braku i obitelji.


---------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 25.12. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4082.


Post je objavljen 26.12.2017. u 10:38 sati.