Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nediljkonedic

Marketing

Zagonetači i knjige pišu

Dobre priče (2) – reportaže i zapisi



U izdanju Radija Bljesak Okučani, i suizdanju Tiskare, općine Nova Gradiška i OPG „Hudolin“ iz Dragalića, nedavno je izašla knjiga "Dobre priče 2" Anđe i Vjeke Hudolina. U njoj su, kao i u prošlogodišnjoj knjizi, reportaže, zapisi i intervjui objavljeni na stranicama osječkoga Agrokluba, najvećeg poljoprivrednog portala u regiji, te u zagrebačkom Gospodarskom listu, dvotjedniku koji ove godine proslavlja 175. rođendan.

U knjigu su uvršteni tekstovi o uspješnim, vrijednim i poduzetnim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, tvrtkama, ali i institucijama koje doprinose razvoju poljoprivrede. Naglasak je na ekološkoj proizvodnji koja zauzima sve veće površine u Hrvatskoj i na projekte iz mjera Programa ruralnog razvoja koji se financiraju novcem Europske unije. Zastupljene su i druge teme – od graditeljske baštine do slikarstva.

Knjiga formata B-5 (17 x 24 cm) sa 176 stranica u boji objavljena je u biblioteci Miloduh. Njezini su recenzenti Željka Rački-Kristić, urednica portala Agroklub i Goran Beinrauch, glavni urednik Gospodarskog lista. Naslovnu stranicu dizajnirao je novogradiški akademski slikar-dizajner Gordan Bijelić, lektorske i korektorske radove obavila je Natalija Golovrški. Knjigu možete naručiti kod izdavača, Radija Bljesak Okučani, po cijeni od 84,oo kune u koju je uračunan i PDV.

Vjekoslav Hudolin


Post je objavljen 21.12.2017. u 00:35 sati.