Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Niprije


Zasigurno su mnogi od vas zgroženi činjenicom da jedan vako popularni bloger ka šta san ja nije i Top bloger.

Pa eto da vas umirin ima jedna skrivena tajna po tom pitanju.

Daklen postoji i rang koji je iznad top blogera a to su Niprije,



za sada samo ja i Blognjuz imamo taj status i mali su izgledi da ga još neko dobije.

Prvo da objasnimo ko su Niprije.

Na pitanje di si bija 91 kad nije bilo ničega a kamo li bloghaera nije jednostavno odgovorit, ali eto da pokušamo, te davne 91, dok je Blognjuz plaka za Jugoslavijon, ja san sidija u Pina na taraci i pija pelinkovac, u to vrime je u Pina ka pomoćni konobar radija Marko Perković Tonson, koji bi nekad sta na taraci i zaneseno gleda u Annaboni koja je prolazila ceston doli prema Pošku.

Onda je Marko koji je inače bija pisnik reka ja moran ispivat pismu o ovoj neosvojivoj lipotici, ali u prinesenon značenju.

Nu je lipa je i ponosita ki Penelopa, a Nu ovi šta je saleću ki oni šugavi prosci Penelopu, kako bi mogli nazvat junaka koji bi moga osvojit njeno srce, Ajmo mu dat ime Niprija.

Dakle vi poštovatelji Đoke Balašovića morete odma odjebat odavde, i laprdat o dunjama, bagrenju i drugin pizdarijama ovde se priča o ozbiljnim stvarima.



Svima vama koji ste poklonici velikog pjesnika Marka Perkovića Tonsona poznat je onaj stih iz elegije Čavoglave, u kojem kaže, citiram :

Nećete u Čavoglave niste Niprije.



Dakle kao što ste mogli i zaključiti ako niste baš strašno glupi, pisma Čavoglave je u stvari pisma o posebnom muškarcu zvanom Niprija koji ulazi u misto Čavoglave, koje u stvari simbolizira neosvojivu fatalnu crvenokosu ženu koja ide doli prema Pošku.

Dakle sad kad znamo šta je Niprija i kad smo odjebali poklonike Đoke Balaševića moremo dalje, ka šta san reka sidimo tako jedan da ja i Blognjuz, i on se lupa Šakon po čelu, ja mu kažen koji ti je kurac jesi li normalan.



Nisan, nisan viče on, šta san učinija, šta san učinija, i počne plakat.

Jebate jesi se ti to opet napušija, pitan ja njega, jesan sinoć i po blogera san pribacija u top blogere, sad je svaka šuša top bloger.

Jebe ti se kažen ja njemu, boli te kuki od Kojotice šta je svaka šuša Top bloger, kako to misliš kaže on, pa onda smo i nas dva šuše.

A jebiga kažen ja, daj da nas dva budemo nešto više od ti Top blogera, izmisli nešto, daj da nas dva moremo bit na kojoj listi oćemo, da moremo svoju ekipu stalno mećat po naslovnici, i prebacivat ih u Top blogere, jebe nas se kad mi više nismo tamo.

Evo jesan sve san tako napravijo; samo još da zaključimo kako ćemo se zvat, šta kako ćemo se zvat, zna se kako ćemo se zvat, ko je jedini moga uć u Čavoglave, zvat ćemo se Niprije.

Super sad ću gori poviše Top blogera metit dva velika prozora i napisat Niprija 1 i Niprija 2.

Čuj ja bi radije da to ostane tajna, reka san ja, znaš koliko su ovi Blogeri u kurcu, čim vidu da smo nas dva tamo odma će i oni tit, imaš pravo neka bude tajna reka je Blognjuz.

I tako, i dan danas samo nas dva imamo status Niprije.

Post je objavljen 20.12.2017. u 17:53 sati.