Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moj-plavi-svijet

Marketing

SVJEDOK UBOJSTVA



Prvi ratovi su zabilježeni 2700 godina prije Krista, dakle, ratujemo već cca 4080 godina i to je još uvijek aktualno, a čemu toliko nasilje, što tjera čovjeka da ubije drugog čovjeka, koji je to prekidač u glavi kad se čovjek odluči na takav čin?

Kao dijete sam bila svjedok ubojstva, imala sam oko 6 godina, čovjek je ubijao čovjeka ubadajući ga nožem u grudi, a ubijeni čovjek je nosio bijelu košulju tako da se crvena krv jasno vidjela na toj bjelini.

Sve je bilo u tišni, bila je ljetna prozračna večer, to se događalo dok su mama i strina razgovarale, a ja sam gledala pa kad je mama shvatila što sam vidjela, brzo me povukla prema kući.

Ubojica je uhvaćen osuđen, policija nam nikad nije došla doma i nikad me nisu ispitivali, dalje ne znam što se događalo i to je nešto što nikad neću zaboraviti.

Kad sam prolazila kraj mjesta ubojstva, tamo gdje je ležao ubijeni, tragovi krvi su se vidjeli danima.

Interesantno je to, bila sam ustrašena dugi niz godina kad sam prolazila kraj tog mjesta, izbjegavala sam ga, a kasnije su tamo nešto sagradili.

Možda moji "bijeli snovi" potječu još iz tih dana, iako su se počeli događati tek od 17.2.1992., pitam se - je li njihov korijen posađen tada?... ne znam...


napisano: 06.03.2010.

https://www.magicus.info/ostalo/ostalo/svjedok-ubojstva




Post je objavljen 13.12.2017. u 17:53 sati.