Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Dočekajte kraj godine u šetačkom raspoloženju!

Još su nam ostala tek malo više od dva tjedna do kraja godine, zimski dani se izmjenjuju sa jugovitim, nadamo se snijegu za ljepše praznike (ali i toplini u interijerima, obzirom da u mojoj zgradi grijanje baš ne radi bajno) ... no, ono što je posve sigurno je da nas do kraja godine čekaju još dvije zanimljive šetnje! wink

U petak, 22.12.2017., kreće još jedna Predbožićna dijagonala projekta "Mapiranje Trešnjevke", ovoga puta kreće u 19h sa Zapadnog kolodvora, Perona 1, sa ruba Trešnjevke, a završit će negdje na Trnju do kojeg će ponovo doći malo znanim putevima kojima se rijetko prolazi (a koji su to putevi, ostat će tajna sve do same šetnje!). Ponesite toplu obuću i odjeću, oboružajte se nekaom lampicom i dođite na još jednu zanimljivu šetnju koju će voditi moja malenkost! :wiki: (OVDJE pogledajte FB event, a OVDJE listu dosadašnjih šetnji i akcija projekta "Mapiranje Trešnjevke" čija je ovo već 54. šetnja u posljednjih pet godina)

Druga šetnja kreće 31.12.2017., dakle, na Staru godinu, i to točno u 20h sa ugla Avenije Dubrovnik i Parka Mladenaca! Šetnju vodi Saša Šimpraga koji će nas povesti duž Plave potkove, novozagrebačkog pandana čuvene donjogradske Zelene potkove, a ako vas zanima nešto više o Plavoj potkovi, pogledajte OVDJE web stranicu posvećenu tom projektu! Dođite u čim većem broju!
http://plavapotkova.tumblr.com/post/167902028938/%C5%A1etnja-novogodi%C5%A1nja-potkova-nedjelja-31



Ovdje ćemo proći tokom Predbožićne trešnjevačkotrnjanske dijagonale. Snimio: Vanja


I ovdje .... Snimio: Vanja


.. a i ovdje! Snimio: Vanja




Post je objavljen 13.12.2017. u 08:45 sati.