Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

Mišljenje znači još jedna ili mnogo mentalnih veza prema informacijama. Onda nisi slobodan niti sveprisutan u izvoru doživljaja.

Osjećanja emocija su nekontrolirana psiha, tek toliko logična kao opravdanje i utjeha za materijalnu ovisnost.

Koliko je mentalnih veza, kao u paučini, imaš više lanaca genetskih struktura u krvi. Time se sve usporava i nije moguća jasnoća u mozgu. Ako ne možeš pratiti trenutak, gubiš slobodu moći u odnosu na prirodnu realnost.

Zbog mentalne aktivnosti moraš nešto gutati. Mrtvo brže djeluje na stvaranju sile za energiju duha.

Sloboda je ugodna inspirativna ljubav. Informacije su slobodne, no ako trebaš nešto znati, inteligentno se poslužiš istinom. Temeljem glasa proste oktave i knedle u grlu postaviš jasno pitanje, to čuješ u ušima i odmah imaš odgovor.

Kod ovisnika je problem mučenje pamćenjem i mišljenjem nepotrebnih informacija, jer se ponavljaju, nisu slobodne. Sve dok ima zraka u organizmu mentalna aktivnost psihom je aktivna. Kisik iz destilirane vode preko hormona limfe uništava slobodne radikale, međutim za to je potrebno vrijeme.

Jednostavno je preventivno gutati samo ono što je prirodna potreba. Prema svemu se odnosi po principu viđeno-poznato, jer se ne narušava sloboda doživljaja.

U centru mozga svakog trenutka treba kap po kap čiste destilirane vode. Nije problem ako je stanje organizma u redu.

Ovisnici nisu na toj razini čistoće i grčevito se bore braniti loše navike.

Post je objavljen 07.12.2017. u 09:05 sati.