Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srebrnesvinje

Marketing

Koncert Parnog Valjka, Arena Zagreb, 1. prosinca 2017.

Jučerašnjim koncertom u prepunoj zagrebačkoj Areni poznata zagrebačka Pop Rock grupa Parni Valjak je obilježila kraj svoje turneje "Akustika + elektrika". U skladu s tim koncert je bio podijeljen u dva dijela: nešto lakši akustični i energijom nabijeni Rockerski dio koncerta.



Iako je koncert trebao početi u 20 sati. grupa se popela na binu s pola sata zakašnjenja.
No to nijerazljutilo njihove mnogobrojne obožavatelje. Procijenjujem da je sinoć u zagrebačkoj Areni bilo oko 20.000 ljudi koji su sa Parnim Valjkom frenetično otpjevali sve njihove uspješnice.

Koncert je grupa započela novim singlom "Za malo nježnosti" u akustičnom izdanju, a zatim su slijedile "Neda","700 milja od kuće" "Ivana" i druge.U prvom akustičarskom djelu grupa je nastupila uz pratnju gudačkog kvarteta. Značajno je reći da je Parni Valjak na koncertu imao i dva gosta iznenađenja Tinu Rupčić s kojom su otpjevali "Dok je tebe Dok su sa Dadom Topićem otpjevali " Molitvu".



Koncertom u zagrebačkoj Areni Parni valjak završio je turneju koja je trajala 16 mjeseci.

Veličanstvenim koncertom u zagrebačkoj Areni Parni valjak završio je svoju regionalnu turneju. Nakon rasprodanih koncerata u Puli, Varaždinu, Splitu i Ljubljani jedan od najdugovječnijih rock sastava svojim hitovima razgalio je i zagrebačku publiku


"Doma je ipak najljepše", izjavio je Aki Rahimovski uoči koncerta koji je itekako opravdao očekivanja mnogobrojnih obožavatelja. Dečki su napravili pravi spektakl tijekom kojeg su nizali uspješnice iz svoje četiri desetljeća duge karijere. Arena je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a ulaznice su bile rasprodane danima unaprijed.



Nastupom u Zagrebu Parni valjak priveo je kraju 16 mjesečnu turneju po cijeloj Hrvatskoj i regiji. Koncertna turneja nosila je naziv "2u1" jer se sastojala od dva dijela, onog akustičnog, ali električnog, kako bi zadovoljili baš sve. I ljubitelje žestokih ritmova, ali i romantične duše.



Koncertom u zagrebačkoj areni Parni valjak još je jednom potvrdio da su zaista jedan od najboljih rock sastava na našoj sceni u čijim hitovima uživaju kako starije, tako i one mlađe generacije. Možemo na kraju zaključiti da smo su svi posjetioci koncerta otišli s njega jako zadovoljni.





Post je objavljen 02.12.2017. u 08:18 sati.