Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Opet među prijatelje u Japanu


Ovakva daleka putovanja ne planiraju se zadnji dan. Zbog toga već više od mjeseca dana planiramo povratak. Treba rezervirati smještaj, treba naći najpovoljniji let.
Ovaj puta odlučili smo biti u Osaki svih 14 dana, a iz Osake raditi izlete do mjesta i gradova koji nas zanimju a nismo ih posjetili u prethodnim putovanjima.

Zbog svega lijepog što smo doživjeli na prethodnim putovanjima, zbog smještaja hostela, zbog prijateljstva i prijatelja koje smo tu upoznali, opet smo odlučili: Hostel Diamond. Mislili smo da neće biti problem rezervirati, no problem se pojavio a riječ je o ovome: Iako u našem vremenu postoje slobodne sobe, par dana jedna, par dana druga, preko bookinga uvijek dođe poruka da nemaju raspoložive sobe u vremenu kada mi to želimo, 14 dana u komadu u jednoj sobi.
Draga se obratila direktno hostelu ( napisala je kako nam je bilo lijepo i da bi rado opet bili kod njih, priložila je i par zajedničkih fotki) i dobila slijedeći odgovor:


"Of course I remember you!!
Your message made me happy.
Please contact us by email."


Poslali smo odgovor, napisali kako se radujemo i sada čekamo njihovu potvrdu, a ne sumnjam da će biti pozitivna ipak smo stalni gosti, haha.



We will be back 19May-3June 2018





Post je objavljen 20.11.2017. u 10:41 sati.