Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Interliber

Dakle, ljudi moji ja sam toliko sretna i zadovoljna sa današnjim (odnosno već jučerašnjim :)))) danom da vam to ne mogu opisati....Posjeta Interliberu je bila pun pogodak!!!!! Nema čega nema; novi naslovi, prijevodi i "originali" - pa Ti biraj....Posjetila sam i štand "Frakture", javila se dragoj Vlatki (spominjala sam ju u nekim prijašnjim postovima)-koja se tužila kako joj je jako vruće...Onda nešto ne štima sa mnom - pomislih - jer je meni bilo ugodno i u kaputu...Slaba mi je cirkulacija, očito...No, to me nije omelo da pregledam i prošetam kroz oba paviljona i izaberem svoje favorite...Gužva?! Kakva gužva, molim vas, kad se nalazite u najljepšem carstvu ikada - carstvu knjige...
Malo fotkica:O meni omiljenoj Sissi....
Za nećaka - kupila....A tu su još i bookmarkeri, pa srce za Goldie (žuto) - pomogla udruzi za pse vodiče slijepih....

Kupila za sebe....:))))Kalendar mi je poklonio jedan moj prijatelj iz Crkve, kao i primjerak Deset božjih zapovijedi :)))))Deset božjih zapovijedi....

I najveći "ulov" od svih, zbog čega sam presretna, oduševljena i pjevam cijeli dan: :))))Đole, Đole, Đole, Đoleeee...:)))))

I majica:Ovako, s ovim divnim omotom i riječima na njemu, izgleda upakirana....Ovako otpakirana; imali su crnu i bijelu varijantu - uzela sam ovu crnu...Ljepša je...:))))

Kao dio obaveznog folkora odlaska na Interliber je i kupiti nešto za jelo tamo. Danas su to bili ćevapi ...:))))
Došla kući, brzo spremila Goldie kod vetića - treba nam potvrda za reviju sutra...Uheka opet zezaju :(((( A zeza i Goldie...Za svaku reviju dobije odjećicu, i onda u njoj učimo hodati...No, danas ju je primilo da neće nositi jednu prekrasnu francusku kapu...:((((( I neće! Neće! :(((( A ako ne bude kapa na glavici - ne nosimo je doma :((((( Znači, samo ono što nosi - smije ponijeti kući....Nadam se da će se urazumiti, jer joj kapa predivno stoji...Nešto očito smeta, ali ne znam što ...:((((( Vidjet ćemo sutra!
I na kraju ovoga dana, predivnoga, susret sa Demetrom i razgovori ugodni uz tople napitke....Hvala draga Demetra na divnim rođendanskim poklonima! Hvala, hvala najljepša! Hvala na divnom druženju; topla si i draga osoba i uživala sam u svakom trenutku! Dobila sam dvije zbirke poezije od drage Demetre, (a otkrila mi je da će uskoro i nova zbirka) i jedan nakit, koji sama izrađuje...Unikat si, draga Demetra!

Poklanjam Ti ovu Đoletovu pjesmu:

Čim pročitam, izabrat ću najljepše (meni) i predstaviti vam....Iz obje zbirke!

Pusa, vole vas L+B+G

Post je objavljen 11.11.2017. u 01:32 sati.