Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Eva i antilopa

Ja mislin da je ona Eva došla stvarno za izneredit čovika.

Mi muški se rađamo normalni i gledamo svog posla dok ne dođu one i ne uvalu nas u probleme.

Dakle vako je bilo, ja san ka i sva druga muška dica bija normalan, i igra se kauboja i indijanaca, ima san opasač sa dva pištolja, šešir i zvizdu od šerifa. Nekad smo se igrali vitezova, a nekad i partizana i švaba.

Pucali smo, gađali se kopljiman, strilan, i kamenjon, dikod bi nekome pukla ćivarica, a jebiga di je gleda.

Daklen jedno savršeno normalno odrastanje.

Onda je moj ćaća kupija nešto, ja mislin sudoper, iza čega je ostala, veeeelika kartonska kutija .

U to vrime kartonske kutije nisu bile otpad, ni problem nego igračke, jebate imaš kutiju u koju moš uć, samo je pitanje oće li ti bit, šator, tvrđava ili bunker.

I dok se u meni događala ta unutarnja drama, i bitka između bunkera i
Šatora, pojavila se ona Eva.

Zvat ćemo je Eva jer je sasvim svejedno kako se u stvari zvala, sve se one zovu Eva.

Eva je imala lakirane crvene cipelice, zelene dokoljenke, kariranu suknjicu škotskog crveno crno zelenog uzorka obitelji McIntosh, i bijelu bluzicu.

Eva je kobajagi nesvjesna svog zavodljivog izgleda, i još nakrivi glavu tako da joj se sunce ljeska na kosi boje meda, Cindy Crawford by Garnier.

I onda ta svoje zavodljivosti nesvjesna Eva kaže, oćemo se igrat mame i tate.

Stop

Dragi čitaoče ovo je trenutak kad trebaš reći ne, i spasit svoju besmrtnu dušu, ovo nije igra ovo je lov.

Ta kobajagi nesvjesna svoje zavodljiva petogodišnja Eva, je lovac na tvoju besmrtnu dušu, a ti si dragi moj čitaoče ništa drugo nego lovina.

Ona zna, ona ima poslanje, ona to ima u genima, ona zna da te treba odvojit od ostalih kauboja i indijanaca, ona ima taj instikt lavice koja antilopu odvaja od krda, ona se rađa s tim, a ti si jadna moja antilopo najeba u onom trenutku kad naivno kažeš ajmo.

Dakle ka šta svi znamo antilopa nije rekla ne, antilopa nikad ne kaže ne, i završi sa Evon u kutiji od sudopera, a u kutiji ima mista samo za dvoje za Evu i njenu žrtvu.

Mislin ono igrat se mame i tate je prilično isključiva igra, tu nema mista za ostale kauboje i indijance, pomoći jednostavno nema niotkud, ona je pobijedila.

Nije da se naša antilopa ne koprca i ne pokuša spasit, u jednom trenutku kad jon dopizdi grlit se s Evon, jer valjda to spada u igru mame i tate, kaže Ajmo vanka vidit di je ekipa.

A onda mu Eva zada završni udarac i kaže Ajmo se igrat doktora i krene skidat onu bluzicu, a naša antilopa se pomiri sa sudbinom i prizna poraz.


Post je objavljen 31.10.2017. u 08:11 sati.