Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zupnik

Marketing

KOMUNISTIČKI DRŽAVNI UDARI PROTIV HRVATSKE

Nakon diktature kralja Aleksandra, prvi državni udar protiv Nezavisne Države Hrvatske izveli su komunisti (tzv. antifašisti) 1941. godine. Naime te godine je u šumi Brezovici kod Siska jedna posve beznačajna grupica komunista-antifašista digla neki svoj ustanak, koji nije bio ništa drugo nego ustanak protiv NDH.

Jako bode u oči činjenica da je npr. Istra po Rapalskom ugovoru bila pod Italijom i da su Talijani okupirali otoko i gradove uz more, a ova grupica u šumi Brezovici kod Siska se digla. Protiv koga? Pa jasno – protiv Nezavisne Države Hrvatske, a ne protiv Talijana i fašista. Vjerojatno niti jedan od njih još nije imao niti pojma što su to fašisti. Također u to vrijeme još nije bilo ustaških zločina nego samo zločini kralja Aleksandra nad Hrvatima i zločini četnika u istočnoj Bosni.

Drugi državni udar izveli su komunisti-antifašisti 1945. kada su poubijali i u prikrivena grobišta pobacali desetke tisuća Hrvata – nekoliko desetaka puta već broj nego što oni pripisuju ustašama.

Treći državni udar izveli su komunisti na čelu sa I. Račanom 1991. kada nisu htjeli glasati za neovisnost Hrvatske.

Četvrti državni udar želi izazvati ovih dana i mjeseci intelektualno nedonošče komunističke partije (SDP!) Davor Bernardić, tražeći ostavku cijele Vlade, vjerojatno se bojeći otkrivanja ruka u pekmezu Agrokora i njegovih „poštenih“ komunista (SDP).

Može se, dakle, zaključiti da se cijeli program njegove komunističke (SDP) stranke sastoji samo i isključivo u rušenju legalno izabrane Vlade.

Ovim gore navedenim državnim udarima valja još priboriji i državni udar njegovog prethodnika druga Zorana Milanovića, koji je Hrvatsku potpuno izolirao i zavadio sa svim okolnim susjedima.

O državnim udarima druga S. Mesića i druga S. Josipovića da se i ne govori: njima se stalno ukuzuju ustaške zmije a o monstruoznim koljačima svoje komunističko-antifašističke partije u potpunostki šute.

Najveću uslugu Hrvatskoj i budućnosti njezinih građana učinila bi ona vlada koja bi Jasenovac očistila od žrtava koje tamo uopće ne pripadaju, a niki su navedeni i više od 20 puta na tom krivotvorenom popisu.

Na kraju pitanje: kako to da je poklič ZA DOM SPREMNI kontaminiran a nisu kontaminirane ustaške Kune?! Ako ste izbacili poklič ZA DOM SPREMNI, onda izbacite iz svojih džepova i ustaške kune!

Bernardiću bih poručio da se malo više pozabavi Agrokorima svoje komunističke partije i krvnika Tita, pa da onda otvori pitanje Todorićvog Agrokora. Atomsko sklonište krvnika Tita kod Konjica koštalo je današnjih oko 100 milijardi dolara, vila kod Bugojna, njegov Agrokor u Americi, Zagrebu, Plitvicama, Paklenici, itd., daleko su više narodnog novca pozobali nego moderni Agrokori raznih Todorića.

Jedina velika razlika između Pavelićevih ustaša i Titovih partizana, antifašista i srbočetnika je u tome što su preko pola stoljeća krivotvorili povijest i svoje koljače i ubojice proglašavali za heroje a Ustaše za krvoloke i ubojice.

Dana 30. listopada 2017., Franjo Jurčević, župnikPost je objavljen 30.10.2017. u 19:59 sati.