Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Lauba; koncert Marka Tolje

Predivan završetak jedne subote...Lauba, koncert Marka Tolje....Baš nekako retro, i baš za neku moju generaciju...U Laubi još nisam bila, pa eto odlične prigode....Hvala organizatorima; smještena sam bila za stolom Markove obitelji...Tata Tolja je fenomenalan! :))))) S leptir mašnom ili bez - pita me....:))))) Naime, čovjek ima prekrasno odijelo, i sada pita da li je bolje da na odijelo stavi još tu leptir mašnu ili ne...Ja kao iz topa: s leptir mašnom ste ljepši! :))))) A on će: oprostite, a ovako nisam lijep?! :))))) Neka fotke kažu sve:
Za VIP uzvanike....Popunjavanje dvorane počinje.....

Počinje koncert:Jazz orkestar Hrvatske radio-televizije, s kojima je Makro i snimio zadnji album: "Stavi pravu stvar"Solo dionica...Koji izgled - kao iz nekih prošlih vremena....Uživah!!!! (Dragi, nemaš brige - premlad je on za mene! :))))
Jedna plesna škola došla je sa svim svojim članovima...Divni su bili!!!!Swing, jazz, rock obrade....Oliverove balade na poseban način.....Rasplakao me Marko u jednom trenutku....:(((((Cipele za ples....

S obzirom da je svirao jazz orkestar HRT-a, i s obziorm da znaju što je dobro - bile su tu i jake snage HRT-a: Daniela Trbović sa sestrom; Danijela Draštata sa suprugom....:))))

Uživanje! Njaavljeno je da bi ovaj koncert trebao postati tradicionalan! Vidimo se iduće godine! Pusa, vole vas L+B+G


Post je objavljen 29.10.2017. u 02:59 sati.