Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kurac

Marketing

hide online status

Imam profil na muzičkom sajtu, na sajtu za filmove i serije, dakle, moj život je kao neka odbegla balerina s vašara.. Ali to mi nije bilo dosta pa sam otvorio profil i na jednom sajtu za knjige i kao svaka neopterećena osoba ubacivao sam naslove knjiga koje čitam eventualno onih kojih sam mogao da se setim... i išlo je to neko vreme... a onda me je znatiželja izmamila iz moje pećine, pa uvideh kako drugi mnooogo više čitaju od mene!
Jedna čitateljka je kazala: „možda ja ne razumem takvu ljubav.“ i dala dva boda za neku knjigu (dva boda je it was ok) u kojoj skoro svi likovi na svoj način okončavaju tragično a jedna druga žena sa severa iščitala je čak šest stotina knjiga ali nije joj bilo dovoljno što maše repom tamo nego je otvorila i Instagram na koji postuje tek pročitano ili tokom čitanja. Svesna je sigurno i ona da brzo čita. Te fotografije usled čitanja su prepune otvorenih knjiga, ona nad knjigama ili knjiga pored šolje bele kafe, ušuškana u šuštave papire ili do krajnih banalnih fotografija poput neke korice ili citata. E, tek tad sam popizdeo i otišao onako osjućen i natenane naoštren pred kućnu skromnu biblioteku i krenuo da stavljam na papir:
ono što sam ja kupio,
ono što su drugi,
ono što sam hteo,
ono što nisam,
sve, sve, sve.
Došlo mi da stavim i sebe i mnoge druge blogere u odabrane autore ali nema nas tamo. A možda i ja da otvorim profil na mreži Instagram, ako ona može...a ako mogu Instagram onda mogu i Fejsbuk. A u svetu knjiga ima mnogo knjiga i još više podela a prvenstveno na muške i ženske, pametne i glupe.
Nadam se da me niko neće dodati za prijatelja... jer sigurno neću nikog impresionirati M. Tvenom kog uzeh malopre.

Post je objavljen 26.10.2017. u 15:17 sati.