Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POGLEDAJTE VI OVO I ZNATI ČETE U KAKVOJ DRŽAVI ŽIVITE?!

NI SAMO U TRI DANA JE MOJ VIDEO NA YOU TUBE POGLEDALO 600 LJUDI, I TO NE NA "KLIK" NEGO NA "IP" ADRESU, O KORUMPIRANOM PROMETNOM POLICAJCU SAŠI MARASU - NIJE UOPĆE TO MALO.



Ovu snimku sam poslao na sve državne adrese, i na sve odgovorne institucije u Republici Hrvatskoj. Pa, neka vide s čime se bavi prometni policajac Saša Maras. Koji u nedjeljno popodne ugnjetava poštene i normalne ljude.

Danas oko ponoći moj blog "CROSTOJKOVIĆ1958", pogledati će ravno: 200.000 ljudi. Nije to ni najmanje mala brojka za jedan blog. Ne hvalim se - ne postoji u Hrvatskoj, takav nigdje blog sa brojem posjeta... I to samo u zadnje tri godine.

Moram i to kazati da u vrlo kratko vrijeme moj blog u Bosni i Hercegovini, je pogledalo 258 676 ljudi. A da ne govorim i o drugim svojim blogovima u drugim državama: Srbiji i Americi, itd.

Sve više ljudi su zainteresirani za moje članke i informacije... Ja kao novinar - ne profesionalac, sve više plijenim pažnju naroda,.., i postajem jaki medij...


Za bizarno i protuzakonito oduzimanje moje vozačke dozvole na tri mjeseca su ove osobe krive: Sanja Klauda, Darko Laklija, Ratko Laban i Saša Maras. Neka sad ovdje vide; policijski šefovi i suci - što ima radi "njihov pajdo policajac" Saša Maras. Iako sam detaljno na Prekršajnom sudu u Bjelovaru, opisao korupciju u policiji i policajca Sašu Marasa, koji se ponaša kao pijani šerif u našem gradu. Nisu mi vjerovali...

--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 25.10. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3946.


Post je objavljen 25.10.2017. u 21:53 sati.