Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Dan prepun poklona....Mala wuf spava...:)))) Ujutro, čim se maknem u kuhinju, Goldie skače na krevet i zauzima pozicije...:))))

Prvi poklon - prijateljica, pjevačica draga, draga iz Beograda....CD Aleksandre Radović, jer zna da je volim slušati....Nije poslala svoj CD - jer sve njene CD-e, DVD-e, filmove - imam! :))))

I čestitka:Pa kaže:

"Draga Luki, Pravi je blagoslov i velika retkost imati prijatelja kao što si Ti - uvek puna razumevanja i mudrosti, tako da uvek možemo nastaviti razgovor tamo gde smo stale, čak i ako se duže vreme nismo videle....
Budi uvek tako dobra , kakava jesi, i svoja. Srećan Ti rođendan, i neka Te sreća prati na svakom koraku, u svakom delu!
Poljubac od srca..."

Dakle, meni je rođendan 22.10, njoj 20. 10...Dijeli nas devet godina razlike - u moju korist...Sjećam se kada sam je prvi put upoznala....Dogovoren novinarski razgovor sa njom i njenim "Slatkim Grehom" :))))) Silazi stepenicama hotela u Splitu, točno na vrijeme...Nestvarna u ružučastoj haljini...I od tada - "moja su Ti vrata uvek otvorena..."
Tako nas dvije prijateljujemo, koliko nam to obaveze dozvoljavaju, a u nekoliko navrata zajedno slavile rođendan - 21. listopada !:)))))

Divno! No, danas je i mama odlučila poslati poklone, a u naumu joj se pridružila rodbina iz Metkovića....:))))))) Pa sam otišla na autobusni, sačekati svoje poklone...:))))

Mandarine - oko deset kila poslali...Jedan dio sam stavila na terasu; čekaju svoj red i podjelu....Šipak....No, nema smokava :(((( (Baš sam neskromna...Još bih i smokve :((((( )Leonka i Lukas: knjiga (pogodila je!), brandy (slovački) i bombonjera - srca...Leonka je srce moje! Lukas još i veće! Hvala najljepša!

Mama: (jedna i jedina; najdraža):

Zimski kaput, dostojan ruske princeze...Predivan! Topao, udoban, najljepši na svijetu za mene! Grijat će me u zagrebačkoj zimi....A Ruskinja - pa djelomično i jesam, s obzirom da je moj djed bio Rus....Titulu princeze nemam; iako je djed bio plemićkog porijekla i imao je svoj grb....Hvala, najdraža mama!

Mamina čestitka: "Život je prepun sitnih radosti. Umjetnost je primijeti ih. Svaki dan ispuni prekrasnim trenucima vrijednim divljenja:" Trudim se....

Dragi najavljuje dolazak, i poklon stiže u subotu....Hura!!!!!! Nemate pojma, ljudi moji, koliko sam danas sretna!!!!Kad sam sve to donijela, pregledala, zahvalila- napravila sam Quiche sa porilukom i feta sirom; uz obavezan moj dodatak .luk...:))))) Sutra ću, ako koga bude zanimalo staviti recept.....

Laku i ugodnu noć, ljube vas L+B+GPost je objavljen 18.10.2017. u 01:27 sati.